Tomáš Zástěra: S grilem je to jako s dítětem.
Taky vás pořádně naštve, když začne kouřit
Další díl grilovací show Česko na grilu bude zajímavý po všech stránkách. Soutěžící si budou muset poradit se zajímavým úkolem, který je velikou výzvou, i když to tak na první zadání nemusí vypadat. Hra pokračuje a jen jedna dvojice může vyhrát titul amatérského grilmastera. Komu se nezadaří a kdo naopak zazáří? Dívejte se.
Porotci budou po soutěžních dvojicích chtít lahodná a nenapodobitelná žebra. Dominice s Denisou trochu ztuhne úsměv na tváři. Proč? Danny a Daniela naopak mají jasno. Je to jejich tajná zbraň a jsou na ni náležitě pyšní. Jak to předvedou? Patricie Pagáčová uzná, že už na začátku dne se Danny projevil jako opravdový odborník.
Bavit se budeme o grilovací filozofii. Proč se žebra nazývají „comfort food“? Protože by měla být připravena tak, že si kromě kostí nakonec okoušete i prsty? Kdo bude hodnotit? Ostrá parta lidí, která potřebuje nemalé porce. Grilovat se budou tři kilogramy masa na každém grilu.
Soutěžící budou mít k dispozici dva grily. Kdo nakonec pohoří nejen u žeber, ale i v rozstřelu? Na co si bude stěžovat David a kdo nad žebry oslaví narozeniny?