S každým dalším dílem se stupňuje složitost jednotlivých úkolů, které musí soutěžící dvojice zvládnout. Jak si poradí se zadáním, které by rozhodilo asi každého středoevropského grilmastera? Dívejte se.
Česko na grilu, díl 8: Čtvrtfinále, které zamotá hlavu nejedné dvojici. Koho nakonec zradí asijská kuchyně připravovaná na grilu?
Soutěžní dvojice, které se dostaly do čtvrtfinále, jsou ze zadání poněkud zmatené. Tento styl jídla milují všichni, ale kdo ho kdy dělal na grilu? A navíc – soutěžící musí přichystat minimálně dva druhy masa. Jakou jízdu si tentokrát připraví?
Navíc dnešními hosty budou šéfkuchaři z asijských restaurací. A ti nedarují soutěžícím vůbec nic.
Jak proběhne porada a kdo se bude věnovat jaké kuchyni? Navíc se vařit bude jen s hůlkami a naběračkou pro wok. Jak s tím budou soutěžící spokojeni? Viera bude hledat lžíci, nenajde ji. David tvrdí, že jde o nejtěžší výzvu.
Roman s Janou chystá thajský salát, závitky, shodnou se i na tom, jak nakrájené by maso mělo být. Což je u téhle dvojice úspěch. I když se shodnou jen na tom, co chce Jana.
Denisa s Dominikou si zvykají na nástroje, které mají k dispozici. Chystají thajské kari a vietnamský bůček. Zamotají se do přípravy kari pasty, která určuje chuť pokrmu.
Daniela potvrdí, že Danny ví, co dělá, že na něj dohlíží. Chystat se bude několik asijských předkrmů. Proč se bude u jejich stolu podle Zdeňka Pohlreicha chystat zvěrstvo?
Lucka a Priky zkusí tempuru na grilu. Zdeněk se toho dost bojí. Takové riziko by šéf podstupovat nechtěl.
Jak tohle dopadne, kdo se utká o další setrvání v soutěži v rozstřelu, a hlavně, jak bude kuchařům z asijských restaurací chutnat jídlo z grilu?