Jaká bude výzva pro soutěžící? Úkoly poroty budou obzvlášť vypečené. Jak vypilované jsou grilovací schopnosti semifinalistů? Jak si poradí se zpracováním jednoho z nejdražších kusů masa? Co připraví z masa, které se nazývá králem steaků, tedy T-Bone steakem?
Steak v sobě kombinuje dva druhy masa. Roštěnou a svíčkovou.
Povede se semifinalistům připravit steak o hmotnosti jedno kilo? Plus zeleninovou přílohu a hranolky? „Tohle je vyšší level, protože je to rychlá úprava vystařeného masa,“ podotýká soutěžící David.
Na kus masa zajedou milovníci motorek.
Grilovat se bude na peletovém grilu a k dispozici budou soutěžící mít také gril na dřevěné uhlí.
Jde o hodně, protože vítěz hlavní soutěže postupuje rovnou do finále.
Pracovat se bude i s pilkou. Porcování masa bude pro někoho problém, pro jiného ne. Kdo projeví týmového ducha?
Co je pro vysoký steak nejdůležitější? A přijde někdo o ruku?
„Pilka jela hodně doprava, museli jsme se vracet, abychom to trochu spravili,“ vysvětluje Danny, co je zdrželo.
Úkolem navíc bude bylinkové máslo. „Nevím, jak se dělá,“ vysvětluje Daniela.
Dominika s Denisou chystají lišky, na což se pánové porotci velmi těší.
Daniela se pohádá s tatínkem. Pořádně ji naštve. Ale umí vysvětlit proč. Kdo bude mít v téhle dvojce nakonec poslední slovo?
V rozstřelu skončí kromě Dannyho a Daniely všechny dvojice. Komu se nakonec zadaří?