Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Česko na grilu - Dominika a Denisa: Porotce bychom pozvaly domů na to, co se nám před kamerami nepovedlo

29. 05. 2024 | Televizní tipy
Ve finálovém díle pořadu Česko na grilu po rozhodnutí Martina Svatka a Zdeňka Pohlreicha vyhrávají Dominika s Denisou. Viera s Davidem i Daniela s Dannym zůstávají těsně před branami. Jak na svou cestu pořadem vzpomínají a šli by do toho znovu?

Dominika a Denisa: Porotce bychom pozvaly domů na to, co se nám před kamerami nepovedlo


Gratuluji k vítězství, jak své emoce prožíváte?

Denisa: Je to takové, že si to pořád moc neuvědomujeme, a pak nám to nejspíš najednou dojde. Navzájem se s tím konfrontujeme, je to hrozně příjemný pocit. Není to ale tak, že bychom na to myslely 24/7, spíše si to tak všechno nárazově uvědomujeme. A to je pak hustý!

Česko na grilu - Dominika a Denisa: Porotce bychom pozvaly domů na to, co se nám před kamerami nepovedloDominika: My jsme nečekaly, že vyhrajeme, takže když jsme vyhrály, dlouho nám trvalo si to uvědomit. Myslím si, že až se v televizi uvidíme, stejně budeme nervózní, jestli náhodou nevypadneme. (smích)

Čím to je, že jste vyhrály? Šly jste do toho s ambicí vyhrát, nebo jste si jen chtěly zkusit něco nového, a ono to rovnou vyšlo?


Denisa: Já si myslím, že už jsme to říkaly od prvního dílu, že si to chceme jen zkusit a využít té příležitosti, která se nám naskytla. Samozřejmě jsme chtěly zkusit něco nového. Soutěže o vaření nás baví odmala, vyrůstaly jsme v prostředí kuchyně, v gastronomickém prostředí. Bylo nám to blízké. Pak už se spojily kousek štěstí, kousek talentu a naší povahy, všechno se to sešlo hezky dohromady, a tak to byl asi trochu osud.

Myslíte si, že k vaší výhře přispělo i to, že vaše kuchyně jako taková je v zásadě odlehčená a moderní?

Dominika: Naše vaření je opravdu odlehčenější, letnější a možná trošku dívčí a mladistvější, například co se týká přípravy ryb a salátů. Také si myslím, že je to tím, že žádný recept jsme si nevzaly z nějaké knížky, ale vždy jsme recepty daly dohromady podle toho, co nám chutnalo, proto možná byly chutě trošku neobvyklé.

Denisa: Já si myslím, že zhruba v půlce soutěže nám Martin Svatek řekl, že by naše jídlo poznal i poslepu, a to je přesně to, čeho jsme se snažily docílit. Chtěly jsme s tím jídlem být vždy spokojené, a to nám dodalo takovou tu autenticitu.

V soutěži bylo vidět, že spolu máte moc hezký vztah, nezakolísal někdy? Nebyla jste jedna na druhou naštvaná, protože něco nedopadlo podle vašich představ?


Denisa: Nikdy jsme se nepohádaly tak, že bychom se nebavily. Spíš třeba když je jedna z nás nervózní, tak jsme vzájemně vztahovačné. Ale to je asi tím, že víme, že si toho k sobě můžeme dovolit vážně hodně, protože známe jedna druhou nejvíc na světě. Je fakt, že v soutěži jsme byly pod šíleným tlakem, takže to nebereme osobně a hned to ze sebe spláchneme, jakmile dovaříme.

Jaký moment v soutěži vám byl nejvíce líto?


Dominika: Je těžké vybrat jen jenom jeden moment, který nás mrzel. Mrzelo nás, že porotcům nechutnala naše Asie, kterou jsme si byly jisté. To byl takový bod zlomu. Pak mě osobně mrzelo, když vypadli Nikča a Radek. Přišlo mi, že tam mají zůstat trošku déle.

Denisa: Jako jeden z těchto momentů bych řekla také ten, když vypadli Nikča a Radek, protože je to vaření opravdu baví a mají to rádi. Také mě mrzel druhý díl, kde nás porotci nejvíce zkritizovali a také si v tomto díle Domča uřízla kus prstu, takže to bylo takové nešťastné a mrzí mě to dosud, protože ji to pořád bolí.

To bylo při krájení čeho?

Domča: Já jsem si ten prst uřízla při krájení celeru, když jsem ho krájela na tenké plátky. Nože byly hodně nabroušené.

Kdybyste mohly pozvat porotce a moderátory na jídlo k vám domů, kde byste vařily bez stresu, na co by to bylo?


Denisa: Já bych naše porotce i moderátory ráda pozvala domů na všechna jídla, která nám zkritizovali. (smích) Udělala bych je znova, akorát bych se vyvarovala chyb, které nám vytkli.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !