Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Cestománie - Indonésie – Západní Papua: Cesta do pravěku

25. 10. 2022 | Televizní tipy
Neuvěřitelná cesta na ostrov, kterému se příhodně říká živé muzeum světa. Jeho jedinečná příroda nás zavede miliony let zpět a tamější domorodci znají ze západní civilizace nanejvýš křesťanské misionáře (2002). Scénář a režie J. Mančuška

Tentokrát nebudeme na naší cestě překonávat jen velkou dálku, ale i propast času. Vstoupíme do nejexotičtějších a nejtajemnějších míst naší planety. Na druhém největším ostrově světa, jehož západní část spadá pod vládu Indonésie, stále žijí lidé, kteří vstávají, až když k nim přijde světlo.

Cestománie - Indonésie – Západní Papua: Cesta do pravěkuSvoji podobu znají jenom z vodní hladiny a ještě nikdy neviděli kolo. Putování pozoruhodnou krajinou jako vystřiženou z pravěkého světa Karla Zemana bude plné nečekaných objevů, ale i nebezpečí. Není to ještě tak dávno, co zde lidožrouti snědli pastora a jedenáct misionářů.

Kmen, který náš štáb navštívil, však cestovatele přijal mírumilovně a velmi pohostinně, na druhou stranu však byl v neustálé bojové pohotovosti kvůli nekončícím kmenovým válkám.

Jedinečnou zprávu o obyvatelích tohoto koutu Země, kteří jsou možná dnes o poznání blíže životnímu stylu naší civilizace, se podařilo natočit režisérovi Jánu Mančuškovi.


Dokument Cestománie - Indonésie – Západní Papua: Cesta

do pravěku můžete sledovat 25.10. 2022 od 16:40 na ČT1!!



Zdroj, foto: Česká Televize


Shelly
Chytrá Žena


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Nevím,no,furt musíme někam lezt a narušovat něčí území,aby se ulovil zajímavý pořad..Ne proto,aby jim v něčem nějak pomohli.. Nemluvě o tom,co tam zavlečem za nemoci.. Může to být zajímavý pořad,jistě krásná příroda a plno zajímavostí,ale člověk už fakt neví co by..
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Bankovky