Hrstková polévka, karamelizované ořechy v medu a vůně koření, které v zimě prohřeje tělo i duši. Druhá série magazínu o dovednostech našich předků. Režie pořadu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Bylinky na zimu V. Karas (Premiéra)
V posledním letošním dílu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Bylinky na zimu našeho seriálu vypravíme za bylinkami, které naši předkové běžně znali a používali v období se, kdy bylo třeba organismus posílit proti virózám a nachlazení.
V posledním letošním dílu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Bylinky na zimu našeho seriálu vypravíme za bylinkami, které naši předkové běžně znali a používali v období se, kdy bylo třeba organismus posílit proti virózám a nachlazení.
K tomu sloužila i strava, která obsahovala dnes poněkud opomíjené luštěniny. Řekneme si, jak je připravit tak, abychom v nich zachovali maximum tělu prospěšných látek. Provoníme kuchyni skořicí, badyánem a hřebíčkem a pochmurné podzimní dny si alespoň trošku osladíme medem.
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Bylinky na zimu můžete sledovat 24. 11. 2019 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize