Naše babičky uměly napéct voňavý a zdravý kváskový chléb. Věděly, jak živit chlebový kvásek i jak správně roztopit pec. Nový magazín o dovednostech našich předků. Režie pořadu Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Chléb: P. Ležáková, T. Szilvási a J. Berka.
Novým seriálem Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Chléb České televize nás budou provázet moderátoři Tereza Hátleová a Petr Pěknic. Hned v prvním dílu na ně čeká nelehký úkol – upéct kváskový chleba.
Novým seriálem Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Chléb České televize nás budou provázet moderátoři Tereza Hátleová a Petr Pěknic. Hned v prvním dílu na ně čeká nelehký úkol – upéct kváskový chleba.
![Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Chléb Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli - Chléb](https://www.chytrazena.cz/obrazky/admin/clanek/co-nase-babicky-chleb-33.jpg)
Bylinkářka Simona Tancerová, kterou diváci znají ze seriálu Kouzelné bylinky, bude do našeho pořadu pravidelně přinášet tipy tradičního lidového léčitelství. Poradí, jak zatočit s rýmou a nachlazením pomocí křenu selského.
Co naše babičky uměly a na co my jsme zapomněli – Chléb lze sledovat 4. 2. 2018 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize