Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Co si zabalit na výlet do evropských měst?

8. 11. 2023 | Trendy
Ač je období letních dovolených už dávno za námi, cestování konec není. Podzim je jako stvořený pro prodloužené víkendy v nejrůznějších evropských městech, která jsou často srdcem módy a stylu. Jak se zabalit, abyste byla za hvězdu v ulicích a byla k nerozeznání od místních?

Pokud se bavíme o prodloužených víkendech, většinou vám postačí příruční zavazadlo. Abyste ale s sebou měla vše, co potřebujete, je důležité balit s rozmyslem. Většinou se vyplácí přemýšlet nad nejrůznějšími kombinacemi outfitů a brát si s sebou kousky, které můžete ladit dohromady. Skvělé je vyskládat si vše na postel, díky čemuž uvidíte nejrůznější kombinace oblečení tak, jak je možné je nosit spolu. Není nutné se bát barev, třeba vzorované šaty a výrazný top lze doplnit neutrálním svetrem nebo teniskami.

Prodloužené léto v Barceloně


Podzimní víkend v Barceloně je naprostý sen. Je něco lepšího než procházet se po prosluněných promenádách ve dnech, kdy je v Čechách sychravo a deštivo? Za nás rozhodně ne. Ale pozor, i večery ve Španělsku už budou chladnější. Kromě šatů a lehkých svršků proto do zavazadla nezapomeňte zabalit i bundičku a delší kalhoty. O rozmanité outfity tedy nebude nouze! A co jsou naše zaručené tipy?

Využijte pravděpodobně jednu z posledních příležitostí na letní šaty! Na ty se špagetovými ramínky už možná bude chladno, ale co takhle s rukávy – ať už tříčtvrtečními nebo nabíranými? K nim můžete přes den zvolit pohodlné pantoflíčky, na večer je doplnit stylovými mokasíny a užívat si sangrii po celý den!


Centrum módy a luxusu: Paříž


Srdce módy, domov mnohých světových návrhářů. Laťka do této metropole je tedy vysoko, vy se ale nemusíte bát! Kombinujte luxusnější kousky s těmi klasickými z běžných obchodů. Třeba dlouhou saténovou sukni s rolákovým svetříkem, boty pak podle počasí. Do teplejších dnů balerínky, na chladnější třeba kozačky – klidně v kovbojském stylu. Uvidíte, že upoutáte pozornost nejen francouzských obyvatel!

Nejstylovější sever: Kodaň


Toto severské město je známé pro své designové obchůdky a konfekci kombinovanou se secondhandovými kousky. Tak se inspirujte! Nebojte se vytáhnout barevné kalhoty, doplnit je jednoduchým sakem, nebo dlouhou košilí. K tomu pohodlné tenisky, se kterými bude celodenní chození po městě o něco snazší, a máte vystaráno! S takovým outfitem bude chutnat pověstné dánské pečivo ještě o něco více!


Hipsterský Berlín


Hlavní město našich sousedů je známé především pro svůj hipsterský styl. Abyste zapadli, zapátrejte po kouscích, které mají nádech vintage a patiny. Volné kalhoty, oversized svršky a pohodlné tenisky vyvolají dojem, že jste se do ulic německé metropole narodila! A abychom nezapomněli, nebojte se ani pánských kousků, košile ze skříně vašeho protějšku může být skvělým osvěžením celého outfitu!

Italský styl v Miláně


Oblíbená destinace Čechů především proto, že stačí nasednout na letadlo a za chvilku jste v zemi vyhlášené pro své vynikající jídlo a ideálně bezedné aperoly! Milán je oblíbený v létě i v zimě, především pro své příznivé klima. Ale pozor, je tu i přísná módní policie. Jak zaujmout italské obyvatele a vyvolat dojem, že jste jedna z nich?

Nebojte se kombinovat zajímavé a originální kousky, které byste třeba do pražských ulic nevynesla. Kalhoty s rozšířenými nohavicemi, blyštivé šaty nebo zajímavé kabelky a výrazné doplňky. To je cesta k italským srdcím.


Athény zcela bez hranic


Hlavní město Řecka možná nepatří mezi nejznámější destinace na prodloužený víkend, ale je to škoda. Athény jsou centrem módy, stylu, kultury i gastro scény. Pokud jste sem ještě na svých toulkách nezavítali, měli byste to napravit. A co na sebe?
Athény nemají hranice. Tudíž cokoliv je dovoleno. Nic ale nezkazíte, pokud vsadíte na klasiku, třeba košilové šaty s pruhy, k tomu bílé tenisky a dlouhý cardigan pro chladnější večery. Pro chození po městě v pohodlí můžete zvolit třeba lněné kalhoty a volnější svršek.


Méně je někdy více, zkuste to!


Balení na eurovíkend může být trochu oříšek, zároveň vás ale minimalističtější obsah kufru naučí, jak jednoduché kombinování oblečení může být. A třeba si to přenesete i do každodenního oblékání. Kapsulové šatníky jsou stále populárnější. Nejen, že omezujeme nákup kolikrát nadbytečných věcí, ale také dáváme prostor pro fantazii při skládání outfitů. Dbát ale musíme na kvalitu oblečení a materiálů, to je kolikrát určující faktor, jak dlouho vám daný kousek ve skříni vydrží. Vyzkoušet si tento způsob oblékání na krátké dovolené je skvělá příležitost, která dokáže inspirovat k praktičtějšímu vnímání nakupování oblečení a obuvi.


Zdroj, foto: GLAMI


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !