Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 24.11. 2024
Dnes má svátek Emílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cukrfree - Zkuste život bez cukru!

24. 12. 2016 | Knižní tipy
Název: Cukrfree
Autor: Janina Černá
Nakladatelství: CPRESS
Datum vydání: 11/2016
Formát: 210 x 247 mm
Vazba: vázaná s laminovaným potahem
Počet stran: 200 stran
Cena: 254 Kč

Zkuste život bez cukru! Je sladký!

Účelem této kuchařky napsané známou blogerkou není jen inspirace novými a pro některé i netradičními recepty a ingrediencemi. Je to hlavně důkaz toho, že i život bez cukru může být dlouhodobě udržitelný, a to bez jakéhokoli omezování. Je to též důkaz toho, že i život bez cukru může být skutečně sladký. Není to dieta, je to životní styl. Recepty v této knize jsou nízkofruktózové, většina z nich je také nízkosacharidová s větším obsahem tuků a všechny jsou zároveň bezlepkové.

CukrfreeZahrnují kompletní menu – snídaně, snacky, hlavní jídla, přílohy, dezerty…


O autorce knihy Cukrfree:


Autorka Janina Černá se v roce 2015 díky svému blogu Cukrfree.cz stala objevem českého blogerského světa, kdy během pouhých několika měsíců „nasbírala“ tisíce příznivců. I to svědčí o tom, že téma cukru v naší stravě již není lhostejné mnoha lidem.


Ukázka z knihy Cukrfree:

DOMÁCÍ JOGURTOVÝ SÝR

INGREDIENCE
1 kg řeckého jogurtu
3/4 lžičky himalájské soli
1 lžíce extra panenského olivového oleje
bylinky (kopr, petržel, bazalka, máta)

BUDETE TAKÉ POTŘEBOVAT
plátýnko na sýr
větší cedník
hlubší mísa (dno cedníku se nesmí dotýkat dna mísy)
papír na pečení

POSTUP
Cedník položíme na okraje hlubší mísy tak, aby se jeho dno nedotýkalo dna mísy, vyložíme
ho plátýnkem na sýr a pomocí lžíce přemístíme jogurt do středu cedníku. Poté zvedneme všechny cípy plátýnka, zatočíme je a vymačkáme z jogurtu přebytečnou tekutinu. Plátýnko převážeme a  pověsíme na 3–4  dny do lednice. (Nezapomeňte pod zavěšeným sýrem nechat hlubší talíř nebo misku na odkapávání).
Hotový sýr vyndáme z plátýnka a přemístíme do větší misky. Přidáme sůl, bylinky a olivový
olej a vše důkladně promícháme. Poté sýr rozdělíme na dvě části. Každou z nich vložíme
na připravený papír na pečení a zabalíme do válečků, jejichž konce zatočíme nebo zavá-
žeme, aby se sýr nevysušoval.
Skladujeme v chladu po dobu max. 2 týdnů.


Tuto knihu Cukrfree koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství CPRESS.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !