Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cviky a protahování při sedavém zaměstnání

2. 09. 2018 | Knižní tipy
Název: Cviky a protahování při sedavém zaměstnání
Podtitul: První pomoc při bolesti zad
Autor: Thömmes Frank
Nakladatelství: Grada
Datum vydání: 17. 87. 2018
Formát: 144×207 mm
Počet stran: 128 stran
Cena: 199 Kč

Zatočte s bolestí zad způsobenou dlouhodobým sezením! Pomocí jednoduchých cviků, které můžete snadno provádět v kanceláři či doma, předejdete i vážnějším problémům. Sezení je někdy označováno jako „nové kouření“.

Cviky a protahování při sedavém zaměstnáníJe podobně nebezpečné – nenápadně poškozuje zdraví a zkracuje život. Často sedíme nejen v zaměstnání, ale i cestou do práce a doma u televize nebo počítače. Zasportovat si dvakrát týdně nic nezachrání! Důležité je dělat si při sezení přestávky, krátce si zacvičit a více chodit.

Tato příručka nabízí vše potřebné k tomu, abyste se i v kanceláři udrželi v pohybu a zdraví. Představuje jednoduché, ale velmi účinné cviky pro posílení a mobilizaci různých částí těla, pro protahování a automasáže, které vám efektivně a snadno pomohou při problémech způsobených dlouhým sezením a umožní vám předejít dlouhodobým škodám. Autorem této knížky je zkušený lektor školy zad a odborník na funkční trénink a podporu zdraví na pracovišti.

Tuto knihu Cviky a protahování při sedavém zaměstnání koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.


Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Hromada zlaťáků