Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Darebák David - brouci a jiná havěť

6. 11. 2021 | Knižní tipy
Název: Darebák David - brouci a jiná havěť
Autor: Francesca Simonová
Překlad: Gisela Kubrichtová
Nakladatelství: BB Art
Rok vydání:  9 / 2021
Vazba: Vázaná
Počet stran: 96
Cena: 199 Kč

Věděli jste, že členovci mají tělo obrácené naruby? Nebo že motýli vnímají chuť nožičkama? A věřili byste tomu, že štěnice sají krev v noci jako upíři? Nebo že tělo švába žije ještě devět dní poté, co mu useknete hlavu?

Knížka nabitá bizarními informacemi i nahodilými maličkostmi je dokonalou příručkou o všem, co jste vždycky chtěli vědět (i o spoustě věcí, které jste možná vůbec vědět nechtěli) o broucích a jiné havěti – ve stylu Darebáka Davida! Zábavné čtení pro malé zvídavé čtenáře.

Darebák David - brouci a jiná havěťO autorce knihy

Darebák David - brouci a jiná havěť:


Francesca Simonová

Francesca Simonová strávila dětství na kalifornském pobřeží. Příběhy začala psát už v osmi letech. První knihu o Darebáku Davidovi napsala v roce 1994. Darebák David si podmanil zeměkouli, knížek o jeho dobrodružstvích se prodávají miliony po celém světě. Sérii ilustruje Tony Ross. Darebák David je také animovaný televizní seriál.

Francesca Simonová získala cenu za dětskou knihu roku a v roce 2009 také zlatý odznak Gold Blue Peter Badge, udělovaný dětským televizním programem BBC. Šest let působila coby správkyně dobročinné organizace The World Book Day. Žije se svou rodinou v severním Londýně.

V češtině již vyšly tyto autorčiny knížky: Darebák David, Lumpárny Darebáka Davida, Nápady Darebáka Davida, Pomsta Darebáka Davida, Darebák David chystá léčku, Darebák David čaruje, Darebák David rockerem a Darebák David má noční můru.

V sérii Darebákova škola vyšly další díly: Darebák David a dinosauři, Darebák David a tělo, Darebák David a jídlo, Darebák David a sport, Darebák David a zvířata, Darebák David a duchové, Darebák David – králové a královny, Darebák David a podivná zvířata.


Tuto knihu Darebák David - brouci a jiná havěť koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství BB/Art.

Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles