Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Diana: Osobní zpověď

22. 12. 2017 | Televizní tipy
Pohádka skončila. Unikátní film Diana: Osobní zpověď obsahující dosud nezveřejněný rozhovor s princeznou. Britský dokument (Premiéra) Bez nadsázky celý svět si letos v srpnu připomínal dvacáté výročí úmrtí populární britské princezny Diany, jejíž život vyhasl 31. 8. 1997 po automobilové nehodě v Paříži.

U této příležitosti vzniklo hned několik hraných i dokumentárních filmů a my vám přinášíme nejočekávanější z nich. Jeho základ totiž tvoří osobní výpovědi, které Diana poskytla v letech 1992 a 1993 svému hlasovému trenérovi Peteru Settelenovi.

Přestože jejich zveřejnění způsobilo zejména u Britů kontroverzní reakce, nejde v žádném případě o lacinou senzaci či bulvár, ale o hluboký lidský příběh ženy se zraněným srdcem i duší. Jeho syrovost podtrhuje i jednoduchý způsob snímání, který nám princezninu tvář ukazuje v detailu.

Diana: Osobní zpověďKromě samotné Diany v dokumentu Diana: Osobní zpověď promluví lidé z jejího blízkého okolí, kteří ji velmi dobře znali a ctili.

Pořad Diana: Osobní zpověď lze sledovat 22. 12. 2017 od 20 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Diana: Osobní zpověď:

Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
Diana: Osobní zpověď
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles