Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Miminka
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dny plodnosti ISCARE: Spermiogram a test plodnosti pro ženy zdarma

27. 05. 2024 | Těhotenství
-Komerční sdělení-

Centrum reprodukční medicíny ISCARE opět zve páry, aby si přišly splnit sen o miminku, pokud plánují rodinu a delší dobu se jim početí nedaří. Akce Dny plodnosti se bude konat ve všední dny v termínu 30. května až 7. června 2024. Vstupní konzultace s lékařem, základní vyšetření plodnosti ženy i muže jsou zcela zdarma a bez žádanky od lékaře. Klinika letos navíc nabízí ženám možnost podstoupit zcela zdarma také AMH test plodnosti, který běžně stojí tisíc korun, a dále TSH test pro stanovení funkčnosti štítné žlázy. Oba testy jsou důležitým indikátorem toho, jakou má žena šanci na přirozené početí.

V rámci Dnů plodnosti mají páry možnost přijít v čase 10-15h na konzultaci s lékařem bez žádanky a předchozího objednání. Zájemci mohou rovnou podstoupit i základní vyšetření k ověření jejich zdravotního stavu. U žen to znamená odběr krve, případně také gynekologické vyšetření, muži mohou při splnění podmínek předchozí několikadenní sexuální abstinence podstoupit odběr vzorku na vyšetření spermiogram.

klinika ISCAREHormon AMH přímo souvisí s počtem folikulů, tedy zárodečných měchýřků, v nichž zrají vajíčka. AMH hormon řídí i celý proces dozrávání vajíček, jeho hodnota v krvi tak poměrně přesně ukáže, kolik vajíček ženě ještě zbývá a jakou má šanci na přirozené početí. Lékaři doporučují, aby si hladinu AMH nechala zkontrolovat každá žena, která je starší 28 let a přemýšlí o odkladu mateřství do pozdějšího věku. AMH je doporučeno vyšetřit také u žen, které se již nějakou dobu o těhotenství neúspěšně snaží. Pro podstoupení AMH testu je potřeba vystavená platná žádanka gynekologem ISCARE, která bude pro nové pacientky vystavena při vstupní konzultaci nebo pro stávající pacientky předem na vyžádání. Stejně tak je možné podstoupit i TSH test kvůli funkčnosti štítné žlázy. Její hormony přímo ovlivňují samotné otěhotnění. Snížená činnost štítné žlázy (hypotyreóza) může bránit ovulaci nebo vést k poruše až zástavě menstruace jako takové. Neléčení poruch štítné žlázy u těhotné ženy může způsobit komplikace těhotenství, poruchy vývoje plodu a také potrat nebo předčasný porod. Ideálním parametrem, který hodně napoví o funkci štítné žlázy je TSH (tyreostimulační hormon).

klinika ISCARE




















QR kodAkce je jedinečnou příležitostí zjistit skutečný stav svého reprodukčního zdraví, a to v době, kdy většina center asistované reprodukce objednává na vstupní konzultace v řádů týdnů až měsíců. Doba zahájení samotné léčby se tak může výrazně oddálit a cesta k vysněnému miminku o té více prodloužit. Obzvláště pokud lékař páru doporučí i další specializovaná vyšetření (genetika, imunologie) nebo odhalí zdravotní problém, který je třeba nejdříve řešit chirurgickým zákrokem (odstranění cyst na vaječníku, neprůchodnost vejcovodů, endometrióza apod.). Další komplikace mohou nastat v případě nepříznivého výsledku spermiogramu (nízká koncentrace nebo hybnost spermií).

Podívejte se na to video, jak to vypadá na klinice ISCARE a jak probíhá cesta párů za vysněným dítětem: 



Problémy s početím řeší každý pátý český pár. Pokud se dvojice více než rok snaží, a přesto se jim nedaří otěhotnět, doporučují lékaři poradit se o svém reprodukčním zdraví. U párů starších 35 let je doporučeno dorazit již po půl roce snažení. 
Kliniku ISCARE najdete na adrese Českomoravská 2510/19, Praha 9.

Více informací najdete zde na webu kliniky ISCARE.

klinika ISCARE





















Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !