-Komerční sdělení-
Dejte svému tělu pořádnou dávku bílkovin a vlákniny. Každý plátek Proteinového toustu Penam vás zasytí na dlouhou dobu. Chutná navíc skvěle jak čerstvý, tak opečený. Je tak ideální svačinou nejen po tréninku. Pokud si jej dáte navíc v kombinaci s kvalitní šunkou nebo tvarohovou pomazánkou, dodáte tělu maximum potřebné energie.
Co je to vlastně ten protein?
Vidíte protein na každém druhém výrobku a máte pocit, že je to kouzelná formule, bez které se neobejdete? Kde se vzala tahle superlátka a jak jsme bez ní mohli žít? Pak budete překvapeni. Protein je synonymem k našemu českému slovu bílkovina a ty tady jsou s námi už od pradávna. Bílkoviny jsou základním stavebním kamenem našeho těla, bohužel si je ale neumíme sami vytvořit a je nutné je do organismu dostat díky pestré stravě. Proteiny by měly tvořit přibližně 15 až 20 % našeho energetického příjmu.
Jaké benefity bílkoviny našemu tělu přináší?
• Dodávají vašim svalům výživu a napomáhají tak k jejich správnému růstu.
• Dostatek bílkovin ocení také vaše šlachy, kůže a kosti.
• Proteiny napomáhají vašemu tělu při regeneraci.
• Přispívají k rychlejšímu spalování tuků a snižování nadváhy.
Proteinový toust Penam obsahuje 29 g bílkovin ve 100 g výrobku a je tak skvělým zdrojem bílkovin. Připravte si s námi proteinovou bombu – Skládaný sendvič s pečenou šunkou a čedarem.
Skládaný sendvič s pečenou šunkou a čedarem
Na 2 sendviče budete potřebovat:
• 6 plátků Penam Proteinového toustu• 4 plátky většího rajčete
• 2 lžíce majonézy
• 2 salátové listy
• 100 g pečené šunky
• 2 plátky čedaru
Jak na to?
Plátky Proteinového toustu Penam opečte nasucho v topinkovači nebo v sendvičovači a nechte vychladnout. Plátky pomažte z jedné strany majonézou. Na pomazanou stranu spodního plátnu navrstvěte salátový list, 2 plátky rajčete, plátek čedaru, přiložte suchou stranou druhý toastový plátek. Na jeho pomazanou stranu vyskládejte 50 g šunky a přiklopte pomazanou stranou vrchního toustu. Stejný postup opakujte i u druhého sendviče.