Autor: Petra Rubášová
Nakladatelství: CPRESS
Datum vydání: 8/2018
Formát: 167 x 225 mm
Počet stran: 136
Cena: 199 Kč
Medové speciality i běžná kuchyně
Med ve všech podobách. Med ochucený, medové speciality i med jako přísada v desítkách pokrmů! V této knize odhalíte netušené možnosti, jak využít med v domácí kuchyni: Ochucené medy, perníčky, zmrzliny, džemy, želé, likéry, karamelky a další cukrovinky, dezerty, moučníky, oříškové tyčinky a flapjacky, vánoční cukroví, polévky, masové i bezmasé pokrmy, šunka, pomazánky, omáčky, saláty a salátové zálivky, nápoje... Vše s medem!
A k tomu vám autorka ještě přidala recepty na domácí kosmetiku, tipy na výlety do včelařských muzeí a kontakty pro začínající včelaře. Petra Rubášová žije v jižních Čechách na farmě Mlsná ovečka (mlsnaovecka.cz). Společně s manželem chová ovce a mnoho dalších domácích zvířat, vyrábí domácí ovčí sýry a produkty z medu a bylinek, včelaří, provozuje agroturistiku, miluje přírodu a chození po horách.
Tuto knihu Domácí medová kuchařka koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Albatros media.
ZUZI
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz