8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 04.05. 2024
Dnes má svátek Květoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT

24. 04. 2024 | Trendy
-Komerční sdělení-

Pohodlné boty by měly být pro každého člověka nedílnou součástí celoročního šatníku. Bohužel někdy vítězí „móda“ nad zdravím. Většina konvenčních bot totiž příliš omezuje chodilo a brání mu v přirozeném pohybu, což znepříjemňuje chůzi a může vést i k následným zdravotním nepříjemnostem. Ideální řešení pro všechny, co si nechtějí odpustit ani atraktivní design, ani absolutní svobodou pohybu představují barefoot boty z nabídky značky VIVOBAREFOOT, které potěší milovníky elegantního, něžného i sportovního stylu. V sortimentu najdete modely pro celou rodinu.
 
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOTV čem spočívá barefoot technologie? Základem je speciální ultratenká třímilimetrová podrážka, která každý krok uměle netlumí a dokonale se přizpůsobí chodidlu, ale zároveň mu poskytuje potřebnou ochranu před zraněním, terénními nerovnostmi i počasím. Podrážka bot od VIVOBAREFOOT se skládá z několika vrstev, které dohromady zajišťují bezpečí a pohodlí chodidla a přitom nebrání propojení se zemí, jaké umožňuje chůze naboso. I přes svou ohebnost a minimální tloušťku je podrážka odolná proti oděru a má patentovanou ochranu odolnou proti propíchnutí, antibakteriální vrstva pak eliminuje problémy s potem a vyjmutelná vložka pomáhá s přechodem na chůzi v barefoot botách. Na výběr je celá řada jarních a letních dámských, pánských i dětských modelů, které jsou vhodné pro jakoukoliv příležitost, přitom ale vypadají módně a elegantně jako jakékoliv jiné boty.

Stylové tenisky na každodenní pochůzky



VIVOBAREFOOT Gobi Sneaker Premium

Novinka! Elegantní unisex béžové tenisky VIVOBAREFOOT Gobi Sneaker Premium představují žhavou novinku v sortimentu značky VIVOBAREFOOT. Tyto jedinečné tenisky byly vyrobené v Portugalsku z prvotřídní usně. 93 % použitých materiálů - od svrchní kůže a podrážky, přes lepidlo i nitě, až po tkaničky - je přírodního původu. Pohodlný střih a ultra tenká podrážka poskytuje plnou podporu v přirozené chůzi. Nadčasový design dělá z těchto sneakers ideální obutí pro každodenní využití. K dispozici jsou ve velikostech pro ženy i muže.

Doporučená cena unisex tenisek VIVOBAREFOOT Gobi Sneaker Premium je 4 590 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.

VIVOBAREFOOT Geo Court III Unisex sneakers VIVOBAREFOOT Geo Court III jsou pohodlné boty pro každodenní nošení, vyrobené v Portugalsku z prémiové kůže. Široká špička navržená v anatomickém tvaru chodidla nabízí dostatečný prostor pro prsty a spolu s ultratenkou podrážkou zaručuje dokonalé vnímání povrchu. Minimalistický design a ty nejkvalitnější materiály dělají z tohoto modelu luxusní obutí, které nejen skvěle vypadá, ale také poskytuje plnohodnotný zážitek z každého kroku. Tenisky jsou dostupné ve čtyřech barevných variantách: bílá, béžová, hnědá a černá.

Doporučená cena tenisek VIVOBAREFOOT Geo Court III je 4 390 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.


Když se snoubí pohodlí s elegancí


VIVOBAREFOOT Opanka IIElegantní dámské kožené nazouvací boty VIVOBAREFOOT Opanka II jsou vhodné pro běžné nošené od rozbřesku do soumraku. Stylový minimalistický střih skvěle zapadne jak do kancelářského prostředí, tak i do vířivého života velkoměsta. Jejich ultratenká podrážka poskytuje dokonalou flexibilitu a široká špička maximální svobodu pro prsty. K dispozici je hned osm různých barevných variant.

Doporučená cena dámských bot VIVOBAREFOOT Opanka II je 3 990 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.

VIVOBAREFOOT Ra IIIPolobotky VIVOBAREFOOT Ra III jsou stylové, moderní a neskutečně pohodlné. Díky jednoduchému střihu a maximálnímu pohodlí se skvěle hodí nejen na slavnostní události, ale i na běžné celodenní nošení. Vyrábí se v Portugalsku z prvotřídní kůže pocházející od lokálních dodavatelů. Dámy mohou vybírat z černé, šedé a béžové barvy. Pro pány je navíc k dispozici i černo-béžové provedení.

Doporučená cena polobotek VIVOBAREFOOT Ra III je 3 990 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.

IVOBAREFOOT KamiliaDámské baleríny VIVOBAREFOOT Kamilia jsou díky jejich sportovně elegantnímu střihu ideálním doplňkem k sukním, šatům, šortkám i kalhotám a skvěle se hodí na jakoukoli příležitost. I tento model je vyráběný v Portugalsku z nejkvalitnějších materiálů a šitý s tou největší precizností. Kombinace broušené, nubukové kůže a širší pružné gumičky zajistí, že boty dokonale obepnou chodidla a přesto jim dopřejí dostatek prostoru i svobodu pohybu. K dispozici jsou v černé a šedivé barvě.

Doporučená cena balerín VIVOBAREFOOT Kamilia je 3 590 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.


K vodě i do města


VIVOBAREFOOT Opanka SandalDámské prémiové sandály VIVOBAREFOOT Opanka Sandal jemně obepínají chodidla pomocí kožených pásků. Evokují pocit bosé chůze a poskytují svobodu při každém kroku.  Zajímavostí je, že jsou vyrobené z menších dílů kůže, které vznikají při výrobě ostatních ručně šitých VIVOBAREFOOT bot v Portugalsku. Díky tomu je zpracovávaná kožená useň využita beze zbytku. K dispozici jsou v bílé, černé a béžovém barevném provedení.

Doporučená cena sandálů VIVOBAREFOOT Opanka Sandal je 3 590 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.

VIVOBAREFOOT Ultra III Prodyšné, rychleschnoucí boty VIVOBAREFOOT Ultra III
jsou jako stvořené pro dobrodružství na souši i ve vodě. Jejich lehká, flexibilní konstrukce z nich dělá ideálního společníka nejen na cestování. Vyrobené jsou z pěny Bloom, udržitelné alternativy k pěnám z petrochemického průmyslu. Materiál na její zpracování se získává filtrováním biomasy přemnožených řas z vodních zdrojů, což pomáhá zmírňovat jejich negativní působení na životní prostředí. Zároveň tím redukujeme naši závislost na ropě jakožto neobnovitelném zdroji. K dispozici jsou v různých barvách pro dámy i pány.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Ultra III je 2 490 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.
Na běh a do posilovny

VIVOBAREFOOT Trail III All Weather FGNovinka! Boty VIVOBAREFOOT Trail III All Weather FG jsou stvořené pro celoroční využití. Tyto lehké běžecké boty se díky své multiterénní tenké podrážce hodí na jakýkoli povrch. Jsou vybavené vodoodpudivou textilií, která zvládá skvěle odolávat působení vnějších vlivů v každém ročním počasí. K její výrobě byly použity materiály z recyklovaných PET lahví. Mezi další vychytávky patří TPU lem pro zvýšení odolnosti vůči bahnu a nečistotám a unikátní rychlozavazovací systém. K dispozici jsou v dámských i pánských velikostech.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Trail III All Weather FG je 4 390 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.

Primus Lite KnitModel Primus Lite Knit je primárně určený na běhání, ale skvěle se hodí třeba i do posilovny. Prodyšný a flexibilní svršek z recyklovaných materiálů zaručuje perfektní svobodu pohybu, ponožkový střih umožňuje extra pohodlné nazouvání. Ultratenká podrážka poskytuje dokonalou přilnavost a stabilitu na sportovním povrchu i mimo něj. Boty VIVOBAREFOOT Primus Lite Knit jsou k dostání ve spoustě barevných kombinacích pro dámy i pány.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Primus Lite Knit je 3 990 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.

Motus StrengthFunkční fitness boty Motus Strength umožňují přirozený pohyb při cvičení a poskytují dokonalý kontakt s povrchem. Tyto propracované barefoot boty chrání tam, kde je potřeba, a zároveň zaručují stabilitu tam, kde je žádoucí. Stejná výšková úroveň paty a špičky podpoří jistotu v dopadech i odrazech, díky čemuž se lze plně soustředit pouze na samotný výkon při tréninku. Boty VIVOBAREFOOT Motus Strength jsou k dostání v různých barevných variantách pro muže i ženy.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Motus Strength je 4 490 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.


Nejen do hor a divočiny


VIVOBAREFOOT Magna Forest ESCTreková obuv VIVOBAREFOOT Magna Forest ESC zaručí nohám maximální komfort a pohodlí, ať už vyrazíte do lesa, pouště nebo na hory. Nejkvalitnější kůže v kombinaci s nově navrženou, odolnou, přesto však dokonale flexibilní podrážkou Michelin® umožní prozkoumávat jakýkoli terén od úsvitu do soumraku. Díky pletenému límci z vlny Woolmark® se boty snadno obouvají, skvěle padnou a zajišťují přirozenou volnost pohybu.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Magna Forest ESC je 5 890 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.


Pro nejmenší


Boty VIVOBAREFOOT Primus Trail II FG Kids byly navržené tak, aby chodidla dětí měla dostatečný prostor pro svobodný pohyb a každý krok byl pro ně radost. Dětská i juniorská řada je vyrobena z prodyšné síťoviny a recyklovaných plastů s ohledem na životní prostředí. Zavazování zajišťuje rychloupínací mechanismus v kombinaci s pružnou tkaničkou. Díky své multiterénní tenké podrážce se hodí na jakýkoli povrch.

Doporučená cena VIVOBAREFOOT Primus Trail II FG Kids je 2 190 Kč, více informací na www.vivobarefoot.cz.




Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT:

Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
Dopřejte svým nohám absolutní svobodu ve stylových botách VIVOBAREFOOT
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !