Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

DREAM TEAM – Mistři dílny: Poslední várka soutěžících

18. 12. 2021 | Televizní tipy
V pondělí 10. 1. 2021 uvede televize Prima první díl očekávané velkolepé novinky DREAM TEAM – Mistři dílny. Jak už název pořadu napovídá, z této reality show uváděné vtipným Vojtou Kotkem vzejde nejzručnější a nejšikovnější Čech. Anebo Češka? Zkrátka Mistr dílny!

V pořadu ale rozhodně nepůjde jen o kutění, ze kterého by diváci čerpali inspiraci. Těšit se mohou především na zábavu, napínavé a někdy také vyhrocené okamžiky a zajímavé lidi s barvitými životními osudy. Účastníci této show nejsou ledajací. Nejenže dobře vypadají, oni ale také něco umí! A není to jen tak „něco“. Představujeme vám poslední čtveřici soutěžících. Šest mužů a šest žen, a jen jedna výhra! Jak toto dopadne?

Gabriela Dobišová


DREAM TEAM – Mistři dílny: Poslední várka soutěžícíchŽena, která pozornosti kamer ani diváků určitě neunikne. Je to extrovert, který bravurně zvládá sebeprezentaci. Této dovednosti by mohla vyučovat. Živí se prodejem parfémů a kosmetiky, kde se jí její vyřídilka také bez pochyby hodí. Její vášní je divadlo. Pro moravský divadelní spolek Veseluška chystá kulisy a kostýmy. Také často moderuje místní akce. Pozornost jakéhokoli druhu ji vyloženě těší. 35letá Gabriela sama vychovává dvě děti.

„Miluju tvůrčí činnost, šití, ale také skládání písniček, hlavně pro děti, a zpívám jako Veseluška. Točíme klipy, které vymýšlím, dělám režii, moderuju, hraju divadlo. Ráda si minimálně jednou týdně zacvičím (hiit tréninky, kruhové tréninky), ráda chodím do přírody…“ říká Gabriela, která se letos se spolkem Veseluška zúčastnila také pořadu Česko Slovensko mám talent. Je k neuvěření, co všechno stíhá.

„Mám nového přítele, který během soutěže ve spolupráci s mými rodiči děti hlídal. O dům jsem se donedávna starala sama, takže jsem musela fungovat jako žena/muž,“ vysvětluje a dodává, že teď už jsou na všechno dva, tak se vše zvládá podstatně lépe.

Oficiální instagramový profil: https://www.instagram.com/gabina_dream_team/

Milada Thielová


Jestli někdo bude diváky vyloženě bavit, je to Milada. Přesto, že je původcem mnoha vyostřených situací, je patrné, že má dobré srdce a určitě i smysl pro humor. Na všechno má jasný názor, se spolusoutěžícími se nemaže a ženskou část účastnic nazývá ‚krasomilnými tvořilkami‘. Miladě je 45 let a živí se jako desinatérka v Národním divadle. V rámci své práce je zvyklá pracovat s různými typy materiálu, na což je také náležitě hrdá.

Ve všech rukodělných činnostech si dost věří. „Už od střední školy se věnuju scénografii. A ta v sobě obsahuje téměř všechny obory. Psychologii, design, práci s nábytkem, dekorace, vědění o barvách, kašírování, malování, práci na špercích, kostýmy atd. Je to zkrátka strašně široký a krásný obor,“ dává Milada nahlédnout do své profese. Tvrdí, že se cítí lépe v kolektivu mužů.

Ženská témata prý moc neumí. „Já jsem celý život na mužskou společnost zvyklá. Pracovala jsem dvacet let v pánských uměleckořemeslných kolektivech. Celý život mi někdy někdo nevěří, že jako žena umím všechno to, co opravdu umím. Takže i v tomto pořadu měli někteří hoši pocit, že by mně měli ukazovat, jak se drží pila a jak funguje vrtačka,“ doplňuje tato emancipovaná žena.

Oficiální instagramový profil: https://www.instagram.com/milada_dream_team/

Pavel Bříza


Tenhle kluk se nezdá! Kromě toho, že je extrémně sympatický, milý a kolegiální, čímž si vysloužil přízeň všech svých spolusoutěžících, má také neobvyklého koníčka. Vyrábí originální hodinky! A navíc je příjemný i na pohled. Má vycvičené tělo a jeho silné ruce zdobí tetování. 36letý Pavel pracuje jako restaurátor v Severočeském muzeu v Liberci.

Z materiálů je mu nejbližší kov. „Jsem kovář, truhlář, restaurátor, hodinář, a dělám ještě spoustu dalších věcí,“ vyjmenovává Pavel a zmiňuje, že výrobě hodinek se u nás v republice moc lidí nevěnuje. „Hodinaření mě chytlo už před několika lety. Když přijdu do hospody, kamarádi vždycky koukají, jaké mám na ruce nové hodinky,“ směje se Pavel, který je na svoji netradiční dovednost zaslouženě pyšný. Tak dlouho prý toužil po krásných hodinkách, až si je sám vyrobil.

Je to krásný, ale časově náročný koníček. Na každých hodinkách, které vyrobil, prý strávil minimálně 200 hodin času. „Ve svém volnu rád hraju tenis a jezdím motokros. Ani jedno mi zatím moc nejde, ale zlepšuji se každý den, a to je asi právě to, co mě na tom nejvíc baví, ten progres,“ prozrazuje dál se skromností sobě vlastní.

Oficiální instagramový profil: https://www.instagram.com/pavel_dream_team/

Roman Fenik


Další výraznou osobností je 43letý talentovaný výtvarník a písmomalíř. Ani on se nebojí hlasitě vyjádřit svůj názor a věci pojmenovávat pravými jmény. Budí respekt a člověk má u něho dojem, že umí vše, na co si vzpomenete. Nejraději pracuje se železem a se dřevem.

Sám sebe považuje za skromného, spolehlivého a přesného člověka. „I pod tlakem dokážu pracovat svižně a ustát to,“ říká. Více než striktní časové limity ho zjevně dokázaly přivést do varu neshody s dalšími soutěžícími. „Neustále jsem v pořadu bojoval se stylem a vkusem ostatních. Chápu, že je to soutěž o řemesle, a ne o designu, ale i tak si myslím, že by to měly být výrobky, které se budou lidem líbit,“ popisuje tento otec tří dcer, s čím se nejvíce potýkal v pořadu. „Momentálně restauruji veterána ve své dílně, to je velký žrout času. Rád opravuji náš dům, renovuji a zlepšuji, co se dá. Mám rád cestování, plavání v teplém moři. A také malbu a jakoukoli výtvarničinu. A v neposlední řadě věnuji svůj čas rodině, manželce a dětem,“ doplňuje dál na téma svých koníčků.

Celkem dvanáct soutěžících pořadu DREAM TEAM – Mistři dílny, dvanáct silných osobností, zkušených profesionálů a extrémně šikovných lidí, se utká o výhru půl milionu korun a vlastní prostor v televizi Prima. Předvedou svůj um, nad kterým se divákům bude tajit dech. Z jejich výrobků nebudou ale u vytržení jen televizní diváci, ale i sama porota ve složení architekt, režisér a scénograf Šimon Caban a architektka Kamila Douděrová, hvězda pořadu Jak se staví sen, a třetí porotce, který se bude v každém dílu obměňovat.

V pozici třetích porotců se představí divákům známé tváře české kulturní scény. Role poroty nebude tentokrát vůbec jednoduchá. Budou vždy její členové ve shodě, nebo budou mít při svém rozhodování na věc rozdílné názory? Podaří se jim skutečně finálně vybrat toho jediného nejšikovnějšího Mistra dílny? Lítý boj bude probíhat každé pondělí již od 10. ledna!

Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles