Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Escape: Útěk z Bohnic, první dny na svobodě, drogy i nepodařený sex na Prima COOL

17. 06. 2024 | Televizní tipy
Od pondělí 17. 6.  na prima+, o týden později pak na Prima COOL můžete sledovat reality seriál ESCAPE. Chcete porozumět dospívajícím, generaci Z? Pak si ho nenechte ujít. S jakými starostmi se potýkají ti, kteří jsou neprávem nazýváni sněhovými vločkami? Bez příkras, naostro a téměř dokumentární kamerou. Takový je seriál nejen pro mladé, ale také pro jejich rodiče. Na pozadí love story můžeme zbořit mýty o lehkém životě dospívajících. Nenechte si ho ujít.  

Dvojice Dave a Jenny se snaží začít žít svůj dospělý život mimo zdi psychiatrické léčebny. Chtějí se postavit na vlastní nohy, žít spolu, užívat si života. Ne vždy to ale jde – a ne vždy je to lehké. V reality seriálu ESCAPE se řeší problémy čerstvě dospělých. Skvělá hudba, divoké večírky a těžká rána. Prostě vše, co k mládí patří. Jak si s tím poradí hlavní hrdinové? Sledujte nový reality seriál od 17. června na prima+ a od 24. června pak na tematickém kanále Prima COOL. Escape. Let us live.

Escape: Útěk z Bohnic, první dny na svobodě, drogy i nepodařený sex na Prima COOLDíl 1: Jenny a Dave. Každý z nich má na prahu dospělosti tolik starostí, že se ocitnou v bohnické léčebně. Každý z jiného důvodu, ale oba velice brzo zjistí, že chtějí pryč. Utečou tedy společně z léčebny a rozhodnou se žít podle svého. Jenny neustále natáčí reelsy, komunikuje se svými fanoušky, komunikuje s kamarády a sledujícími i z léčení. Vysvětluje, jaké to je v léčebně, proč si připadala v životě jako outsider, a nyní, v léčebně, si připadá docela normálně. Sdílí zkrátka vše.

Na jedné procházce, které má dovolené, potká krásného kluka. Jmenuje se Dave. Nejprve se pohádají, protože ho Jenny natáčí. Tomu se to nelíbí a má k tomu své důvody. Přes počáteční averzi se spolu začnou bavit. Protože zpočátku nenormální věci jsou v léčebně nakonec normální. Jenže to, co se může zdát v léčebně jako dobrý plán, na svobodě může vypadat jinak. S kým se pohádají, komu pomohou? Proč je Jenny v šoku a jak má zpracovaná vlastní traumata?

Díl 2: Dvojice se dostane ke kamarádovi, řeší klasické vztahové věci. Jak se kluci v dospívajícím věku zbavují holek, které nechtějí? Kdo má koho v hrsti a proč některé holky stalkují své expartnery? Jak klukům pomůže Jenny a proč chce, aby kluci byli upřímní ke svým holkám? Dojde i na debatu o pohlavních nemocech. Luky je díky Jenny představen jako ten, kdo střídá holky, má svobodný život a rozhodně se neváže. 

Jak si s tímto sdělením Nikkinka poradí? A vyjde Jenny tahle lest? Kluci odjedou na nákup a pro mobilní telefony, Jenny si užije chvilku soukromí. A vnitřního štěstí. Jenže Dave objeví v autě Lukyho marihuanu. Ten přizná, že ji neměl od doby, co byl Dave zavřený. Tak si oba dají, aby se uvolnili. A řeší, co bude s kapelou, která skončila, když Dave musel do léčebny. U Lukyho se postupně sejdou všichni kamarádi – a svět na chvíli vypadá v pořádku. Navíc se Jenny spojí se svou nejkou, která je momentálně v zahraničí. Co víc by si momentálně mohla přát?

V kapele se objeví drogy. Tvrdé drogy. Jak se k nim postaví Dave a jeho parta? A jak ostatní vnímají, že Dave utekl? Kdo by ho z party do léčebny nejraději vrátil? Mají dospívající schopnost kompromisu? A může do kamarádské debaty zasahovat Daveova nová holka? Jenny odhalí, jako roli v chování Dava hrály drogy. Jenny začne dohánět její minulost. Co s tím? Jak poradí s věcmi, které by nezvládli dospělí?

Díl 3: Dvojice to začíná mít stále složitější. Co budou dělat, když je kamarádi v domě nechtějí, protože je to nebezpečné a otcův bodyguard slídí kolem domu? Dave pozve Jenny na rande. Jenny ho uspořádá na hřbitově. Pak se sejde s kamarádkou. A řeší spolu – kluky. Běžné holčičí povídání. Jenny myslí na budoucnost. Co bude dělat? A jak to mají se sexem? Jenny je trochu zklamaná z toho, že sex neproběhl podle jejích představ… Jenny a Mia vyrazí na mejdan a skvěle si užijí. Dave udělá prohlášení: Srát na všechny a všechno. Ostatní souhlasí. Na party začne kapela plánovat velké cíle. A nakonec? I sex se podaří, takže Jenny už nemá co řešit.

Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !