Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 06.10. 2024
Dnes má svátek Hanuš
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Farmář hledá ženu - 17.4. 2022

17. 04. 2022 | Televizní tipy
Stateční farmáři a jedna farmářka s námluvami neotálí a z pozvaných hostů se snaží vybrat ty, kteří s nimi vyrazí na statky. Společná zábava, intimní procházky, to vše může napovědět, kde přeskočila jiskra. Reality show plná soubojů o srdce i špinavé práce je zpět: 17. dubna ve 20.10 na Prima SHOW a následně 18. dubna ve 20.15 na Primě.

První seznámení mají farmáři za sebou. Už vědí, jak vypadají jejich protějšky, a je na čase rozhodnout, kdo dostane pozvání na farmu. Rozhodovat budou taneční kreace, fyzická zdatnost, ale třeba také to, jak umí kdo vařit. Co je pro koho zásadní, přes co nejede vlak a jaký nedostatek je možno přejít bez mrknutí oka? Pravdou totiž je, že veškerou snahu může nakonec zhatit prostá chemie.

Farmář hledá ženu - 17.4. 2022Farmářka Andrea bude tančit. Jejím pánům tedy moc do skoku nebude. S Pavlem bude nakonec Andrea tančit country, i když to není její disciplína. Podaří se díky tanci Pavlovi odjet na farmu? Jak Andrea pronese: „S Pájou je těžké vést seriózní diskuzi. Pája vtipem dohání to, co mi na něm není blízké.“ Bude to stačit?

František se přizná, že oproti minulému dílu změnil názor, protože se mu jeho dámy svěřily, že jsou ochotny kvůli němu přestat kouřit. Přitom za kuřáctví chtěl František vylučovat. Jak to tedy nakonec bude? A je František sportovní typ? Štěpánka kvituje, že povídání s Františkem je uvolňující a na pohodu. Na co Štěpánka věří a jsou to věci, které v životě potřebuje také František? Je víc důvěra, nebo znalost účetnictví?

Ani Josef nebude mít lehké rozhodování. Přitom jedna z pozvaných dam se rozhodla, že odjede. Nad společenskými hrami Josef nenápadně zjišťuje, co jeho pozvané slečny dělají. Co je baví a čemu se věnují. Valerie se nad hrou svěří, že v létě s rodinou pobývá v Saint Tropez či Nice. Jak by to šlo dohromady s životem na farmě? Přesto to vypadá, že pragmatický Josef ztratil hlavu pro nesporné Valeriiny půvaby. Kdo je do Josefa evidentně zamilovaný a dostane právě ona pozvánku na farmu? Konkurence v boji o Josefa je těžká. Zapojí se i Veronika, a tu překvapí, že Josef není vůbec namyšlený. I to může být znamením, že na farmu se pojede… Josef se z Veroniky dokonce rozvibruje… Že by úřadovala láska?

Zdeněk má seznamování vymyšleno jinak. Nebude diskutovat, ale nechá své dámy, aby rozdělaly oheň a vařily. Protože potřebuje na statek ženu praktickou. Kdo se zapojí, koho to bude bavit a kdo bude brblat? To vlastně není ani důležité, zásadní je, která z pozvaných dam si odnese od ohně slunečnici, a tím i rozloučení. Zdeněk tvrdil, že bude sedět a dívat se, ale kibicuje a kibicuje. Komu to poleze na nervy a kdo se s jeho charakterovými vlastnostmi smíří? Kdo jako první prohlásí, že je Zdeněk „urýpaný chlap“?

Ve finále se bude rozhodovat, koho k sobě na farmu pozve, Pavel. Pustí dámy ke slovu a jak moc si dámy pustí Pavla k tělu? Rozhodně se povedou za ruku, jiskry budou lítat, ale mluvit bude – zase jen Pavel. Dámy se bojí toho, jaká je Pavlova povaha. Budou mít dost času ji poznat hlouběji, nebo Pavel nebude chtít?

Láska a jiskry emocí úřadují už 17. 4. na Prima SHOW, následně pak 18. 4. na Primě. Dívejte se, držte palce a sledujte příběhy lidí, kteří nemají pro samou práci čas se seznámit.


Zdroj, foto: Prima
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles