České kuřecí na váš stůl. Co budete
vařit? Co třeba sekanou nebo cuketu plněnou mletým kuřecím masem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Myklyk | 10b | Datum vložení: 18.11.2013 18:04 hod. | |||
|
vypadá to dobře![]() |
Bm68 | 10b | Datum vložení: 17.11.2013 22:16 hod. | |||
|
Jani, dík za inspiraci, určitě udělám.![]() |
evabel | 10 | Datum vložení: 17.11.2013 17:48 hod. | |||
|
Jani, mňamky mňam![]() |
savlickova | jen | Datum vložení: 17.11.2013 17:06 hod. | |||
|
jsem tam přidala nivu a neměla jsem hovězí bujon,ale na guláš,ale i tak to bylo výborné |
savlickova | recept není můj nápad...našla jsem ho na netu | Datum vložení: 17.11.2013 17:06 hod. | |||
|
400g těstovin (používám velká kolínka) 1 kostka hovězího bujonu 100 g másla 6 stroužků česneku 100g strouhaný sýr eidam Postup Uvaříme těstoviny dle návodu. V malé misce rozpustíme máslo, do kterého dáme kostku bujónu a rozmicháme, zbytečně neprohříváme a do másla namačkáme česnek. Uvařené těstoviny smícháme s takto ochuceným máslem a strouhaným sýrem, dáme do pekáče a zapečeme cca 10 min v předehřáte troubě. Poznámka Uvedené množství surovin si každý může upravit dle chuti, nedoporučuji solit, záleží jak slaný použijete bujón. Na bujón nezapomenout, bez něj to není ono. Toto jídlo je rychlé a levné, nedoporučuji přidávat další surovin. :-D |