Hrajte s námi SUDOKU online ! | Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
|
pajunc | :-) | Datum vložení: 31.08.2013 09:55 hod. | |||
|
my sušíme jádra z klasických dýní - hokkaido a máslovky si necháváme max. na sadbu na další rok. Je trochu piplačka to z dužiny vybrat, ale žádná hrůza to není, když na to člověk chytne grif tak to jde raz dva jádra vždycky očistíme (ze slupek neloupeme), pořádně nasolíme a v troubě sušíme cca na 150°C a průběžně promícháváme vařečkou, dokud krásně "nešuští". Někdy se stane, že je přesušíme, ale šlupky nám nepopraskají nikdy, vždycky zůstanou v celku. A pak už jenom u telvize loupeme |
Jakaz | . | Datum vložení: 30.08.2013 22:55 hod. | |||
|
U bezslupkových je to jednoduché, u Hokkaida je mi líto je vyhazovat, ale loupat každé semeno, to je hrozná práce, jak to děláš, taky bych ráda slyšela radu. Loni jsem je taky pekla v troubě, ale ani nepopraskaly slupky, jak jsem doufala. |
cudovluc | a co ted s nimi? | Datum vložení: 30.08.2013 16:36 hod. | |||
|
Poradis? je mi vzdycky lito je vyhazovat, kdyz otviram dyni. kdyz si predstavim tu raci nez je ocistim od duziny, radsi je vzdy stejne nakonec vyhodim |
Soutěž o Haribo Adventní kalendáře. |
Soutěž o přípravky Naturevia, díky nimž zaženete podzimní splíny. |
Soutěž o ručně malované vánoční ozdoby sklárny Koulier. |
Soutěž o knižní novinky Stále hratelná a Ženění Jakuba Koháka. |
Vyhrajte Kroniku našich Vánoc pro uchování svátečních okamžiků. |
Vyhrajte balíček čisticích prostředků od značky iPlody. |