Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu - 7. díl - 29. 5. 2024

29. 05. 2024 | Televizní tipy
Další dobrodružství Pepy Vrtala a jeho dcer pokračuje. Tým se vydal objevovat jednu z nejvyspělejších zemí světa. Přidejte se. Gyenongju – město významem stejné jako Český Krumlov. Místo, kde sídlilo království Silla. 

Pojďme prozkoumat tisíc let staré památky – na kole, protože pěšky by se vám chodit nechtělo. A pozor, nepleťte si kopečky s hrobkami. Raději po nich neběhejte. Mohlo by vás to přijít na velmi vysokou pokutu. Také můžete na místě vidět nejstarší hvězdárnu v Asii, podle které se předpovídala budoucnost.

Fotr na tripu - 7. díl - 29. 5. 2024Navštívíme také most o trošku starší než ten Karlův. Je několikrát zrekonstruovaný. A nejdelší v Koreji. Jižní Korea – to není jen moderní technika a technologie, ale také ukrutně krásné historické památky. Jak vypadala zbroj panovníků?

Od historie do moderny. Do města Daegu, kde žije 2,5 milionů obyvatel. Jaké strasti a slasti zažívají turisté v tomto místě? Třeba máte starosti s parkováním – místo zkrátka nenajdete. Pokud tedy nemáte místní platební kartu, kterou jedinou na parkovištích berou.

Kde se nakupuje? Uvidíte. Ale cokoliv se dá sehnat pořád. A na místě si můžete ohřát polévku. Skvělá organizace času.

Dál se zaměříme na to, co se v zemi nosí. National Geographic. A další značky, které znáte jen z televize. Také najdete ulici, kde se prodávají jen kryty na mobil, jinde zase jen skútry.

Dojde i na oblíbenou zábavu místních – karaoke… Jak Pepa zpívá? Sledujte.

To a mnohem víc – už ve středu 29. 5. 2024 na COOLu. Tak si to nenechte ujít.



Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Fotr na tripu - 7. díl - 29. 5. 2024:

Fotr na tripu - 7. díl - 29. 5. 2024
Fotr na tripu - 7. díl - 29. 5. 2024
Fotr na tripu - 7. díl - 29. 5. 2024
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !