Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fotr na tripu - 9. díl - 12. 6. 2024

12. 06. 2024 | Televizní tipy
Další dobrodružství Pepy Vrtala a jeho dcer pokračuje. Tým se vydal objevovat jednu z nejvyspělejších zemí světa. Přidejte se. Začneme ve městě Gwangju. V kočičí kavárně. Jak se tam Pepovi bude líbit? Ale hlavně, jak se to bude líbit Lumi, až zjistí, kde její páníčci byli?

Proč je pobyt v kavárně tak drahý? Ale pokračujeme. Dál. Na vlakové nádraží. Vláda tohoto státu má ambiciózní plán. Chce, aby se každý občan odkudkoli dostal kamkoli – vlakem. A rychle. Jenže Pepa rodinku vezme do historické vlakové vesničky. 

Fotr na tripu - 9. díl - 12. 6. 2024Motorák se v ní tváří jako parní mašinka, obsluha nabídne cestovatelům sušené ryby… Pepa podotkne, že Korejci umí udělat z prdu kuličku. Přesto je fakt, že rádoby historický vlak se sune dvacetikilometrovou rychlostí údolím, ty moderní zvládnou rychlost více než 300 km/h. Takže místní jezdí větší vzdálenosti do práce – protože nemusí nikde přespávat. Ale zpět k rádoby historickým replikám. Zábavní historický vlakový park je plný překvapení a najdete v něm i Eiffelovku.

Probereme toalety v Jižní Koreji? Proběhne průzkum, který si nesmíte nechat ujít. Prkénko je nahřívané, plné senzorů. Navíc je samosplachovací. Kromě toho zapomeňte na toaletní papír. Toaleta zvládne oplach, vysušení, následné samočištění. A spoustu dalších režimů. Jak podotkne Fotr, evropský záchod vám bude odteď připadat nesmírně zastaralý.

V další destinaci zjistíme, že se dá plout i lodí se sedlovou střechou. Nebo autobusem, a ten Pepu fakt zaskočí. Skála nad řekou je spojena s velkou tragédií. S jakou? Dívejte se. V chrámu Goransa tým zapálí svíčku za mrtvé dvorní dámy. Na tomto místě je také pramen, kdy každý lok, který požijete, vás dle legendy omladí o tři roky. Pepa se propije ke třiceti letům.

Další výlet bude autobusem kříženým s lodí. Fotr tvrdí, že co má kola, nemá jezdit ve vodě, a co má kormidlo, nepatří na souš. Jak Fotra a jeho tým nadchne okružní jízda řekou? A kdo se bude bát?
 

To a mnohem víc už ve středu 12. 6. 2024 na COOLu.
Tak si to nenechte ujít.


Zdroj, foto: Prima COOL
Vendula Flassig Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !