Gondíci s.r.o. – 21.11. 2015:
Zima se blíží, a tak vás Gondíci v tomto díle připraví na dlouhé zimní večery… Ještě než si ale sedneme do křesla v teple, je potřeba zazimovat užitkovou zahradu, takže se projdeme zahradou s ovocnými stromy, záhony i skleníkem a krok po kroku si ukážeme, co je ještě před zimou potřeba udělat.
Také dům by měl před zimou projít kontrolou, Gondíky ve vile navštíví kominík a připraví na zimu komín a krbová kamna. Nebude na škodu připravit na zimu i sami sebe – a to jde výborně v sauně, která zahřeje i ozdraví. Dozvíte se, jak se správně saunovat, co to je saunový ceremoniál apod. Pak si klidně můžeme dát ledové víno – zní to sice studeně, ale uvnitř zahřeje.
Hrozny na něj se sbírají až po prvních mrazících a my vám ukážeme, jak se tohle víno vyrábí a další zajímavosti. K vínu se bude hodit něco k zakousnutí. S mistrem řezníkem vám poradíme, jaké maso je vhodné do udírny, jak jej udit atd. A v rubrice FRESH se dozvíte zajímavé recepty od kuchařky Gabriely Kratochvílové.
Další premiérový díl magazínu Gondíci, s. r. o., pro současného diváka, kterého baví žít, hrát si a rozšiřovat si obzory, sledujte v sobotu 21.11. 2015 v podvečer na Primě!