Autor: Lisa Atwood
Nakladatelství: Omega
Datum vydání: 6/2017
Formát: 190 x 240 mm
Vazba: vázaná
Počet stran: 323 stran
Cena: 399 Kč
264 rad jak vařit na otevřeném ohni
Kniha známé autorky kuchařek Lisy Atwood poslouží jako podrobná a srozumitelná příručka na správné grilování. Neobsahuje pouze recepty, ale kompletní informace o grilování a uzení. Je vhodná pro úplné začátečníky i pro mistry grilu.
Tato ucelená sbírka rad a receptů vám naservíruje vše potřebné, ať už pořádáte svou první barbecue párty, nebo grilujete a udíte dlouhé roky. Pomocí osvědčených návodů a technik se dozvíte, jak z vašeho grilu vytěžit maximum, čím vším se na něm dá topit a naučíte se připravovat výtečné omáčky a přílohy.
NÁČINÍ
Od dřevěného uhlí, přes plyn až po otevřené ohniště; v této knize zjistíte, jaké náčiní a vybavení je pro grilování nejlepší. Dozvíte se, podle čeho zvolit správné palivo, jak si připravit potřebné náčiní a dokonce i postavit vlastní udírnu a rotisserii.TECHNIKY
Zdokonalíte se v postupu přípravy dokonalého burgeru, naučíte se vybírat správné dřevo k uzení či bez problému ugrilovat rybu a oceníte stovky dalších zasvěcených rad od mistrů grilování z celého světa.RECEPTY
Od nejjednoduššího grilovaného kuřete, přes vynikající filet mignon zabalený ve slanině až po grilované gaspačo; tato kniha přináší recepty pro všechny chuťové pohárky. Navíc obsahuje tipy, jak zkombinovat příchutě, připravit směsi koření na potírání a dokonce i koktejly jako báječné doplňky hlavních chodů.Tuto knihu Grilování od A do Z koupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Omega.
ZUZI
ChytráŽena.cz
ChytráŽena.cz