Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik – vědecká cooking show GurmetLab - Za drůbež šťavnatou. Otázka suché drůbeže trápí lidstvo už příliš dlouho, nastal čas ji konečně vyřešit (Premiéra)
Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!
Generační střet se v české společnosti vyostřuje v podobě vysušené slepice. Přitom každý, kdo ví, na co je v kuchyni sodík a na co chlor, má všechny zbraně nutné pro vítězství v boji za drůbež šťavnatou a voňavou. Kdo si pustí další díl GurmetLab - Za drůbež šťavnatou, zjistí, že omeleta do cirkusu nepatří a co všechno se dá nafukovat kompresorem.
Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!
Generační střet se v české společnosti vyostřuje v podobě vysušené slepice. Přitom každý, kdo ví, na co je v kuchyni sodík a na co chlor, má všechny zbraně nutné pro vítězství v boji za drůbež šťavnatou a voňavou. Kdo si pustí další díl GurmetLab - Za drůbež šťavnatou, zjistí, že omeleta do cirkusu nepatří a co všechno se dá nafukovat kompresorem.
GurmetLab - Za drůbež šťavnatou můžete sledovat 4. 6. 2020 od 21 hodin na ČT2!
Zdroj, foto: Česká televize