Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.11. 2024
Dnes má svátek René
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

GurmetLab - Zuřící steak

11. 06. 2020 | Televizní tipy
Každý vynikající kuchař je v podstatě chemik – vědecká cooking show GurmetLab - Zuřící steak. Pryč jsou doby, kdy pravý muž tvrdil svaly usilovnou dřinou (Premiéra)

Televizní obrazovky i internet jsou plné pořadů o vaření, potravinách, zdravé stravě. Ti nejlepší kuchaři v nich vysvětlují, jak s jídlem pracují profesionálové – ale nikdo už se nezeptá proč. Tuto otázku si neustále kladou gastronomický „geek“ Honza Hofman a manažer českého národního týmu kuchařů a cukrářů Tomáš Popp, protagonisté vědecké cooking show GurmetLab. Když pochopíme, co se s jídlem děje během vaření, stanou se z nás lepší kuchaři!

GurmetLabK pořádnýmu chlapovi patří svaly, stejně, jako k bejkovi patří pořádný rohy. Jasně, ale ono neuškodí ve fitku zatnout kromě bicáku i mozkový závit, zvlášť když pak chceme nabírat bílkoviny z pořádného steaku. To si pak člověk uvědomí, že i svaly mohou být křehké a nevadí to, ba naopak.

GurmetLab - Zuřící steak můžete sledovat 11. 6. 2020 od 21 hodin na ČT2!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku GurmetLab - Zuřící steak:

GurmetLab - Zuřící steak
GurmetLab - Zuřící steak
GurmetLab - Zuřící steak
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !