Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.10. 2024
Dnes má svátek Štefan a Sára
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Herec 3. díl

25. 10. 2020 | Televizní tipy
Je mladý, talentovaný a chce být hercem. Jakou cenu ale zaplatí za životní roli? Premiéra třídílného dramatu z doby, kdy vás život naučil hrát. Hrají: J. Cina, J. Boková, M. Finger, J. Nedbal, J. Šimek, J. Libezňuk, A. Bárta, P. Franěk a další. Scénář P. Bok. Kamera M. Žiaran. Režie 3. dílu filmu Herec P. Bebjak (Premiéra)

První polovina padesátých let, Československo, Praha. Stanislav Láník (J. Cina) je talentovaný herec. Jeho postavení ale ovlivňuje kádrový profil. Otec zemřel v odboji, matku zabili po sousedově udání za údajnou kolaboraci s nacisty. Standovi tak zbyla sestra Anežka (J. Boková) a babička (E. Vášáryová). Kariéry herce se ale nechce vzdát.

HerecVyhrocené události kolem akce s plukovníkem Kempným (P. Batěk) měly dopad nejen na Standovu divadelní kariéru, ale i na jeho pozici u StB. Je odvezen k výslechu přímo k sovětskému poradci Blochinovi (J. Libezňuk), který si jeho doznání vynutí dosti nevybíravými metodami. Jen díky zištné pomoci Korčáka (M. Finger) se nakonec Standovi podaří vyváznout živý. Vyděšený Standa se rozhodne následovat svou sestru Anežku (J. Boková) a jejího snoubence Zdeňka (J. Nedbal), kteří chtějí utéct přes hranice. Jejich plán se ale nevyvíjí podle původních představ a Standa zjišťuje, že i tento odchod bude nutné pojistit si ještě jiným způsobem.

Minisérie Herec je nominována na prestižní cenu Prix Europa.

Herec 3. díl můžete sledovat 25. 10. 2020 od 20,10 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Herec 3. díl:

Herec 3. díl
Herec 3. díl
Herec 3. díl
Herec 3. díl
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zlaťáky