Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hledáte ten správný šperk s drahým kamenem? Vybírejte i podle toho, pro jakou je příležitost

28. 06. 2024 | Trendy
-Komerční sdělení-

Investice do šperku s drahým kamenem je vždy významným rozhodnutím. Ať už hledáte luxusní šperky pro zvláštní okamžiky nebo chcete jen obohatit svou každodenní garderobu, výběr správného kamene může značně ovlivnit celkový dojem. Víte, jak vybrat ideální drahý kámen pro různé příležitosti?


Kam nosit diamanty a safíry?


Pro svatby, zásnuby a podobné události se nejlépe hodí diamanty a safíry. Diamanty jsou odjakživa symbolem věčné lásky, krásy a odolnosti. Jejich třpyt a elegance dodají každému šperku nádech luxusu a výjimečnosti. Safíry, které jsou k dispozici v různých barvách od klasické modré po růžové či žluté, nabízí osobitý styl a jsou často voleny pro zásnubní prsteny jako romantická alternativa k diamantům. Safíry také představují věrnost, oddanost a upřímnost, což z nich dělá perfektní volbu pro tento významný životní krok.


Hledáte ten správný šperk s drahým kamenem? Vybírejte i podle toho, pro jakou je příležitostBlíží se oslava důležitého výročí?


Oslava výročí si zaslouží opravdu speciální šperk. Rubíny a smaragdy jsou pro tuto příležitost jako stvořené. Rubíny se svou intenzivní červenou barvou symbolizují vášeň, energii a odvahu. Jsou spojovány se sluncem a ohněm, což z nich dělá velmi silný a mocný kámen. Smaragdy naopak vyzařují klid a harmonii díky své nádherné zelené barvě. Jsou známé jako kameny lásky a plodnosti. Oba tyto drahé kameny jsou oblíbenou volbou pro luxusní šperky, které mají oslavit dlouhodobý vztah.


Narozeniny a další důležité chvíle


Pro méně formální, ale stále významné příležitosti, jsou skvělou volbou ametysty a akvamaríny. Ametysty s jejich výrazným fialovým odstínem jsou považovány za kameny klidu, rovnováhy a meditace. Říká se, že pomáhají zbavit se negativních myšlenek a přinášejí vnitřní mír. Akvamaríny s chladnými modrými tóny působí uklidňujícím a osvěžujícím dojmem. Jsou spojovány s mládím, nadějí a odvahou. Oba tyto kameny krásně vyniknou například ve zlatých špercích.

Chystáte se na formálnější událost?


Pro formální večery a důležité společenské události jsou perly s diamanty tou pravou volbou. Perly s jejich jemným leskem a nadčasovou elegancí dodají každému outfitu punc sofistikovanosti a čistoty. Diamanty představují to nejlepší, co si v rámci drahých kamenů můžete dopřát. Jejich oslnivý třpyt zaujme na první pohled.

TIP: Právě perly i diamanty najdete vkusně zasazené do šperků značky Chopard. Najdete mezi nimi i váš vysněný?

Pro každodenní nošení


Do práce nebo jen tak pro radost jsou ideální šperky z kamenů, které jsou odolné a zároveň krásné. Topaz a turmalín tyto požadavky dokonale splňují. Oba kameny se vyskytují v široké škále barev, takže si snadno vyberete tu, která ladí s vaším osobním stylem či outfitem. Topaz je známý svou mimořádnou čistotou a průzračností. Je s ním spojována síla, odvaha a vitalita. Turmalíny zase přitahují pozornost svými sytými barvami a zajímavými barevnými kombinacemi. Každý odstín má specifický význam, např. růžový je kámen lásky a zelený zase kámen naděje a rovnováhy. Topaz i turmalín jsou dostatečně tvrdé, aby vydržely každodenní nošení, a přitom neztratily nic ze své krásy.

Nebojte se experimentovat s barvami a tvary. Kvalitní šperk s drahým kamenem je investice na celý život, proto vybírejte s rozmyslem. Nebo si nechte poradit, například ve zlatnictví Beny, kde vám šperky ukáží v kamenné prodejně, nebo je lze objednat v rámci e-shopu.



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !