-Komerční sdělení-
Italská kuchyně a léto jsou neoddělitelná dvojice. A moc dobře to ví i šéfkuchař Tomáš Juřík z vyhlášené pražské restaurace La Finestra in Cucina, který připravil pro Bageterii Boulevard novou „letní limitku“ – sendvič Salsiccia a lanýž, tedy kombinaci italské tradice s chutí luxusu. Novinka v sobě skrývá typickou italskou kořeněnou klobásu salsiccia, tradiční sýr pecorino a jemnou lanýžovou majonézu. Celkový chuťový zážitek navíc doplňují brambory a baby špenát. Prostě nadupaný italský sendvič focaccina, který vás zasytí a naladí na léto plné exkluzivních chutí.
Limitovaná edice Specialité du Chef je vždy něco navíc. Bageterie Boulevard touto řadou chce ukázat, že i když jsme ve spěchu, můžeme se najíst kvalitně a z luxusních surovin. A proto každá nabídka obsahuje nějakou výjimečnou chuť, surovinu či kombinaci. V té aktuální to je právě dokonale jemná lanýžová majonéza a pro Itálii typická klobása salsiccia, vonící po lokálním koření, bylinkách a víně. Po celé Itálii existuje mnoho druhů těchto klobás, dalo by se říct, že co region, to jiná chuť. K těm nejznámějším nejspíše patří toskánská salsiccia – pro nás známá jako syrová klobása obsahující pořádnou dávku nahrubo nasekaného vepřového masa.
Focaccina Salciccia a lanýž z Bageterie Boulevard je časově omezená, a proto není dobré se dlouho rozmýšlet. Je k dostání na každé pobočce bageterie, tedy i v té vaší oblíbené.
A chcete-li si letní zážitek užít ještě více a osvěžit se po vydatné dávce italské chutí,
Více se o Bageterii Boulevard a jejich novinkách se dozvíte na webu www.bb.cz.
Limitovaná edice Specialité du Chef je vždy něco navíc. Bageterie Boulevard už spustila prodej oblíbených letních „ice drinků“. Čekají na vás jak letní stálice plné vitaminu C v podobě Domácí citronády, tak všemi věkovými kategoriemi zbožňované jahody připravené jako Jahodový sorbet nebo velmi oblíbená exotická Mangová limonáda. Všechny drinky jsou samozřejmě doplněné ledem a čerstvými lístky máty, které každému drinku dodají ten správný letní říz.