Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 07.10. 2024
Dnes má svátek Justýna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu viny

17. 08. 2021 | Knižní tipy
Název: Jak být asertivní a říkat ne
bez pocitu viny
Autor: Zahariades Damon
Datum vydání: 7 / 2021
Nakladatelství: Grada
Formát:  144 × 207 mm
Počet stran: 128 stran
Vazba: Pevná
Cena: 159 Kč

Připadá vám, že vás občas lidé využívají? Říkáte často ano, i když byste raději řekli ne? Nevíte, jak druhé odmítnout, aby se neurazili nebo se na vás nezlobili? S touto knížkou se naučíte říkat ne v každé situaci, kdy to budete potřebovat!

S knihou získáváte praktického průvodce, jak si vůči okolí vymezit vlastní hranice a jak rozvinout svou asertivitu, kterou budete potřebovat k jejich udržení. Své známé, členy rodiny, kolegy, šéfy i sousedy přesvědčíte, aby vaše hranice respektovali a uznali vaši osobní autoritu.

Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu vinyPřekonáte svůj zlozvyk "dělat lidem laskavosti", uvědomíte si 11 hlavních důvodů, proč máme tendenci říkat ano i v situacích, kdy víme, že bychom měli říct ne, a získáte 10 jednoduchých strategií, jak odmítnout druhé lidi citlivě. Naučíte se, proč  z vás odmítnutí nedělá špatného člověka (opak je pravdou!).

Jako bonus přidává autor speciální rady, jak říci ne svému manželovi, dětem, přátelům, sousedům, spolupracovníkům, klientům, šéfům, a dokonce i cizím lidem!


Tuto knihu Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu viny zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Grada.



Vendula Flassig Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu viny:

Jak být asertivní a říkat ne bez pocitu viny
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !