Radostná seznámení ve StarDanceRadostná seznámení ve StarDance Červená řepa - nejoblíbenější receptyČervená řepa - nejoblíbenější recepty Houbový guláš - nejoblíbenější receptyHoubový guláš - nejoblíbenější recepty Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 08.09. 2024
Dnes má svátek Mariana
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jak si naplno užít léto doma i na dovolené?

11. 07. 2024 | Praktické rady
-Komerční sdělení-

Všichni si chtějí užít léto, protože jde o oblíbené roční období mnoha lidí. Krásné a velmi teplé počasí máme v Čechách jen pár měsíců v roce. Proto si ho musíte užít naplno. Nezáleží na tom, jestli budete doma nebo někde na cestách. Vždy si můžete udělat pohodu a užít si každou minutu naplno. Musíte jen vědět, jak si to zařídit.

Domácí oáza


Vytvořte si doma i na zahradě místo, na které se budete každý den rádi vracet. Spolehněte se na pevné stolové nohy, kvalitu nábytku i nádherné dekorace. Přineste k sobě domů léto a užívejte si ho. Jestli máte k dispozici zahradu, můžete si krásné počasí užít velmi jednoduše. Jen si musíte vytvořit pohodlné posezení a pustit se do následujících aktivit:

Jak si naplno užít léto doma i na dovolené?
    • grilování,
    • zahradní večírky,
    • badminton nebo pétanque na zahradě,
    • zahradničení.

Naplánujte si na léto pár DIY projektů nebo nové koníčky. Můžete začít malovat, cvičit jógu u otevřeného okna nebo konečně začít číst. Dlouhé večery za světla jsou ideální k tomu, abyste zkusili i po práci něco nového. Jen nezapomeňte na rolovací sítě proti hmyzu do oken, abyste nemuseli bojovat s otravným hmyzem. Napište si seznam knih nebo filmů a pusťte se do toho.



Dovolená na maximum


Nezáleží na tom, kam pojedete. Dřevěné apartmány Liptov jsou skvělé pro každého, kdo miluje přírodu a nechce jezdit nikam daleko. Na dovolené je nejdůležitější, abyste si ji dobře naplánovali. Podívejte se, co je v blízkosti vašeho ubytování. Naplánujte si nejen výlety, ale také si zjistěte, kde se nachází obchody, lázně nebo koupání.

Myslete také na místo, kam jedete. Podle toho si zabalte oblečení, ale také kosmetiku. Opalovací krém bude v letních měsících nezbytností, na kterou nesmíte zapomenout. A dovolenou si užijete také mnohem více, když budete chránění před komáry a klíšťaty s kvalitním repelentem. Při plánování nezapomeňte začlenit do programu také místní restaurace a přírodu.


Zdroj obrázku: 
GVS / stock.adobe.com



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !