Šéf je zpět. S pořadem, během kterého navštíví osm skvělých restaurací a zavzpomíná na to nejlepší, co se odehrálo během natáčení pořadu Ano šéfe?. Poznejte osm skvělých kuchyní, osm perfektních kuchařů, spoustu triků, které vám usnadní přípravu večeře či slavnostního oběda. Osvojte si pohled Zdeňka Pohlreicha na efektivní vaření. Už na konci října na Primě.
Pořad Ano, šéfe! byl fenoménem, který zůstane nejspíš nepřekonán. I proto, že byl první hloubkovou sondou do zákulisí českých restaurací. Všichni se již roky Zdeňka Pohlreicha neustále ptají, jak to bylo během natáčení. Ten se rozhodl odhalit nejen zákulisí pořadu původního, ale v pořadu Jak to bylo, šéfe? také předvede s těmi nejlepšími kuchaři po svém boku recepty a přípravu skvělých jídel z různých koutů světa.
Porovnejte kulinářské schopnosti, které stačily pro vedení kuchyně před lety, s požadavky, které jsou na kuchaře kladeny dnes. Inspirujte se u hvězd gastronomického nebe České republiky. Každý díl tedy bude plný nejen retrospektivy, ale také receptů od těch nejpovolanějších. Nad vařením vznikne prostor k debatě o minulosti českých kuchyní a umu kuchařů, kteří nám servírovali pokrmy podle svého svědomí před lety.
Jenže je čas na inovaci – a tu uvidí divák prakticky v přímém přenosu. Na jakou kuchyni se tedy mohou diváci těšit a jak bude představena? Nechejte se nalákat pozváním Zdeňka Pohlreicha: „Budeme v každém dílu mít špičkovou kuchyni v moderním pojetí, ukážeme si, jak by mohla vypadat třeba moderní česká hospoda nebo asijská kuchyně v Praze.“
Šéf se na další díly těší a vysvětluje, proč by divákům neměly uniknout: „Těším se, že představím své profesní kolegy, kteří nejsou zdaleka tak známí, a přesto mají dost co nabídnout. Jídlo bude skvělé i exotické. Tak se dívejte.“