V závěrečném dílu KAMU ve Vietnamu - V restauraci série se s Kamu vydáváme vlakem do městečka Da Nang. Kamu se rozhodne nabýt nových zkušeností a celý den stráví v restauraci svého vietnamského kamaráda Martina, kde se stává plnohodnotnou pracovní silou. Pracovní den začíná brzo ráno přípravou surovin.

Tuto polévku nám později připraví také v našich podmínkách, pomůžou jí s tím dva bratři a zároveň majitelé úspěšné pražské restaurace. Základní surovinou této polévky je poctivý kus kapra. Kamu se při vaření od jednoho z bratrů dozvídá další informace o jejím milovaném Vietnamu. Když je polévka hotová, sejdou se v restauraci i s druhým bratrem, který má na starost chod restaurace, a společně při sklence dobrého vína všechny připravené dobroty zkonzumují.
Jako vždy se na konci pořadu KAMU ve Vietnamu - V restauraci objeví podrobný recept s odkazem na stránky České televize.
KAMU ve Vietnamu - V restauraci můžete sledovat 11. 5. 2016 od 21,55 hodin na ČT2!
Zdroj, foto: Česká televize