Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 08.10. 2024
Dnes má svátek Věra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Když viry útočí

15. 03. 2021 | Knižní tipy
Název: Když viry útočí
Autorka: Jarmila Mandžuková
Nakladatelství: LIREGO
Rok vydání: 10 / 2020
Rozměry: 126 x 205 mm
Počet stran: 176
Cena: 249 Kč

Kniha Když viry útočí vznikla jako reakce na infekční onemocnění COVID -19 způsobené koronavirem a vyhlášení celosvětové pandemie.

Ani v nejdivočejších snech nikoho z nás nenapadlo, jak se během několika březnových dnů roku 2020 náš život od základu změní. Koronavirus dokázal změnit celý svět. Kniha přináší objektivní informace nejen o nákaze koronavirem, ale o i virech a virových pandemiích v historii lidstva, ale především o tom, jak se bránit a posilovat imunitní systém prostřednictvím alternativních metod.

Výbornými pomocníky v léčbě i prevenci chorob mohou být některé potraviny, vitaminy, minerální látky a správný pitný režim. Bohatství naší přírody nám poskytuje bylinky, které dokáží vyléčit téměř každou nemoc. Od bylinek je krok k aromaterapii, koncentrované výtažky bylin a dalších látek v podobě éterických olejů a vonných esencí, se už odedávna používaly pro zdraví těla i ducha.

Když viry útočíVýznamnou roli v léčbě hrají i dechové a sebeléčebné metody. Snadno dostupnou metodou je vodoléčba, která má dlouhou tradici. Pravidelná pohybová aktivita nás udržuje v dobrém zdravotním i duševním stavu. Duše a tělo jsou spojené nádoby, takže co léčí jedno, uzdravuje i druhé. A tak našemu zdraví prospěje i meditace a další relaxační metody. V knize najdete všechny uvedené alternativní metody posílení zdraví a imunity proti nemocem.


Ukázka z knihy Když viry útočí

Správný pitný režim má smysl


Voda je základem života. Voda hraje v lidském organismu mimořádně důležitou roli a dodržování pitného režimu je důležitým základem zdravého životního stylu. Voda zajišťuje látkovou výměnu a dobrou funkci ledvin, tedy vylučování škodlivých látek, které v těle vznikají. Umožňuje také plnou výkonnost všech ostatních orgánů a tělesných i duševních funkcí včetně správné funkce imunitního systému. Chronický nedostatek vody znamená rychleji stárnout, nejen fyzicky, ale i duševně. Jestliže organismus trpí nízkým přísunem tekutin, přítok krve do jednotlivých orgánů se sníží a tělesné funkce se zpomalují a zvyšuje se riziko nemocí.


Kolik pít?


Velmi zjednodušeně se dá říct, že tělo potřebuje pro základní životní fyziologické funkce 1,5 litru vody denně, což je nejnižší hodnota. Množství vody, které by člověk měl vypít, je závislé na jeho věku, hmotnosti, fyzickém stavu, také na okolní teplotě a aktivitě. Chcete-li zjistit přesnější údaj, vynásobíme svoji hmotnost číslem 28. Tak nám vyjde, kolik mililitrů vody bychom denně měli vypít. Voda by se měla pít průběžně během celého dne. Tělo nemá vyvinutý systém rezervy a ukládání vody, jako je tomu v případě tuku.

* Voda zvyšuje činnost imunitního systému. Bílé krvinky se tvoří v kostní dřeni a ničí škodlivé zárodky, viry a bakterie, které ke správné funkci potřebují dostatek vody. Dehydratace má zásadní vliv i na tělesné funkce, snižuje výkonnost imunitního systému a tím může mít významný dopad na naše zdraví. Nedostatek přijímaných tekutin může ovlivňovat rozvoj nejrůznějších civilizačních chorob. Při dehydrataci se v těle hromadí toxiny, které vodou z těla odcházejí. Čím méně vody, tím méně jich odejde. Čím víc budete pít vodu, tím více nečistot se na ni naváže a vyplaví se z těla. Chronická dehydratace může být příčinou poruch trávení a vyprazdňování, zvyšuje se tedy pravděpodobnost vzniku různých zánětů a infekčních chorob a kvůli husté krvi hrozí trombóza.

* Máte-li chřipku, je důležité pít dostatečné množství tekutin, aby se předcházelo dehydrataci organismu, což může být životu nebezpečné. Velké nebezpečí hrozí zejména dětem a seniorům. Voda pomáhá regulovat tělesnou teplotu prostřednictvím potu, který se uvolňuje a odpařuje. Horečku doprovází zvýšené pocení, tedy ztráta tekutin, je proto nezbytné vodu neustále doplňovat. Nejlepší jsou bylinné čaje, vhodné jsou minerální vody, které doplní ztrátu minerálů způsobenou zvýšeným pocením.

„Pozitivní“ voda


Voda má dvě jedinečné vlastnosti, paměť a schopnost přenášet informace. Voda má informační paměť a schopnost ze svého okolí přijímat informace, tedy nejrozličnější vnější faktory. To znamená, že umí přijmout informace, které jí byly nějakým způsobem předány. A s tím se mění i její fyzikální vlastnosti. V souvislosti s tím se dá vyjádřit, že voda se zlepšuje či zhoršuje v závislosti na informacích, které jsou jí poskytnuty. To může ovlivnit naše tělo a mysl.

Zajímavému výzkumu zaměřeného na schopnosti vody přijímat informace se věnoval japonský vědec Masaru Emoto (autor knihy Skutečná síla vody). Zjistil, že kvalita vody se mění v závislosti na informacích, které jí poskytujeme. Jako informaci použil slova, jež působí na vodu svým významem. Tato informace může být buď pozitivní, nebo negativní. Když slova nesou pozitivní informaci, mikroskopickým zkoumáním zjistil, že voda na to reaguje tvorbou krásných krystalických útvarů a geometrických obrazců podobných sněhovým vločkám a mění i její senzorické vlastnosti.


Jak připravíme „pozitivní“ vodu?


Vodu si lze představit jako dokonalý počítač, který zapisuje, uchovává a předává informace. Voda je skvělým „vodičem“ a přenašečem informací, tedy energie. Vzhledem k tomu, že jsme z velké části tvořeni vodou, naše těla rychle reagují na informace nesené vodou, kterou pijeme. Když z vody přijmeme negativní informaci, onemocníme. Když z vody přijmeme pozitivní informaci, budeme zdravější a vitálnější. Láskyplné myšlenky nesou pozitivní energii či informaci a umí ovlivnit i vodu. Napište pozitivní emoci na papír a podložte ji pod karafu či džbánek naplněný vodou tak, aby byla slova otočena dovnitř a voda je mohla „přečíst“. Voda tuto informaci přijme a pozitivní vlastnost bude převedena do vody. Můžeme napsat svoje přání, ale lze napsat i slovo láska nebo zdraví. Při pokusech Masaru Emoto zjistil, že neexistuje lepší pozitivní vibrace, kterou nesou slova – láska a vděčnost. Právě na tato slova voda vytvoří nejkrásnější krystaly. Slova vděčnost a láska se nádherně doplňují, láska představuje aktivní energii, vděčnost je spíše pasivní energií a právě tato slova jsou pro vodu tou nejlepší informací. Když takovou „pozitivní“ vodu pijeme, v podstatě se léčíme, zklidníme se, zharmonizujeme, navíc voda má „jemnou“ chuť. Není to úžasné? Čím více „pozitivní“ vody zařadíme do svého pitného režimu, tím lépe. Jen pro doplnění, při pokusech Masaru Emoto zjistil, že nositelem výrazné negativní energie jsou slova válka a Hitler, voda s touto informací nedokázala vytvořit žádné krystaly a byla tímto „znehodnocená“.



Tuto knihu Když viry útočí zakoupíte v knihkupectví a na internetových stránkách nakladatelství Lirego a na stránkách autorky Jarmily Mandžukové.

ZUZI
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Zlaťáky