Inspirace, jak připravit oblíbené burgery – hovězí, vepřový a vegetariánský (2017). Režie M. Froyda
Filip Sajler a Ondřej Slanina divákům zábavnou formou ukazují kouzlo vaření a přípravy jídel v podání skutečných profesionálů. Nejde však pouze o výčet zpracovaných ingrediencí a popis správného postupu. Vaří totiž zruční kuchaři s mnoha nápady a osobitým přístupem, ale mají navíc i dar zprostředkovat divákům potěšení ze skutečného kulinářství.
Domácí pečené housky a tipy na tři různé varianty burgerů přináší kuchařská dvojice Filip Sajler a Ondřej Slanina. Těšte se na nestárnoucí a nejvíce vyhledávanou klasiku v podobě hovězího burgeru či netradiční a výtečný burger z pečené vepřové plece s barbecue omáčkou.
Kuchaři nezapomínají ani na vegetariány, pro které připraví burger z portobella opečeného na rozmarýnovém másle a s bylinkovým pestem.