Vítězové projektu Regionální potravina z Plzeňského kraje. Pořad Kluci v akci ze dne 17. 10. 2020 připravil M. Froyda (Premiéra)
Dnešní díl je už naší druhou pozvánkou na hrad Švihov. V roce 2009 štáb pořadu hrad navštívil poprvé a tehdy Ondřej s Filipem vařili v samotné hradní kuchyni! Co mají připraveno dnes? V hlavních rolích budou při vaření na vodním hradě Švihov figurovat vepřový bůček poctivě podomácku uzený na ovocném dřevě a 15° černý speciál Hrobník.
Dnešní díl je už naší druhou pozvánkou na hrad Švihov. V roce 2009 štáb pořadu hrad navštívil poprvé a tehdy Ondřej s Filipem vařili v samotné hradní kuchyni! Co mají připraveno dnes? V hlavních rolích budou při vaření na vodním hradě Švihov figurovat vepřový bůček poctivě podomácku uzený na ovocném dřevě a 15° černý speciál Hrobník.
S panem Robertem Benešem připraví Ondřej Slanina chlebové tousty s cibulovým chutney na černém pivu a uzeným špekem. Filip Sajler s manželi Plzákovými pohovoří o výrobě výtečného špeku a uvaří oblíbené špekové knedlíky s červeným zelím dušeným opět na černém pivu, které dodá pokrmu příjemně nahořklou chuť.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 17. 10. 2020 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize