Naši kuchaři Ondřej Slanina a Tomáš Popp se inspirovali pokrmy z Mezinárodní kuchařské olympiády a ve zjednodušené verzi vám dva z nich představí. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Málokdo tuší, že i kuchaři mají svoji olympiádu. Koná se jednou za 4 roky ve Stuttgartu a obvykle se jí účastní více než 1800 kuchařů z celého světa. A je skvělé, že nechybí ani zástupci českého týmu. My jsme se rozhodli vám alespoň zjednodušeně přiblížit, jaké pokrmy letos český tým prezentuje.
Pokrmy nejsou samozřejmě úplně totožné, abyste je zvládli i vy doma. Jako první si pro vás připravil Ondra Slanina s Tomášem Poppem marinovaného candáta s petrželovou sedlinou, krevetou a topinamburovým pyré.
Druhým pokrmem je hovězí roštěná, bramborový röst s lanýžem, hovězí jazyk, marinovaný celer, brokolice s čirokem a hovězí glazé. Zní to úžasně a také tak to chutná!