Tipy, jak uvařit výtečná jídla za pár korun. Pořad Kluci v akci ze dne 19. 1. 2019
připravil M. Froyda (Premiéra).
Začátkem roku odlehčíme našim peněženkám, což ovšem neznamená, že se u lednového stolu budeme šidit. Naopak, kuchařská dvojice přinese tipy, jak z obyčejných surovin vykouzlit jídla lahodná, za která by se nestyděl ani šéfkuchař špičkové restaurace. Bramborovo-hrachový krém s karamelizovaným jablkem je prostý a naprosto famózní.
Konfitovaný bůček, posléze obalený v trojobalu a usmažený, s křehkým a svěžím celerovým salátem, je lahůdkou především pro milovníky masa. A v zimních měsících dodá i potřebnou energii. Jako dezert se budou podávat v pořadu Kluci v akci ze dne 19. 1. 2019 malé, dozlatova pečené buchtičky z kynutého těsta. Jsou obalované v ořechách a rozinkách marinovaných v rumu.
připravil M. Froyda (Premiéra).
Začátkem roku odlehčíme našim peněženkám, což ovšem neznamená, že se u lednového stolu budeme šidit. Naopak, kuchařská dvojice přinese tipy, jak z obyčejných surovin vykouzlit jídla lahodná, za která by se nestyděl ani šéfkuchař špičkové restaurace. Bramborovo-hrachový krém s karamelizovaným jablkem je prostý a naprosto famózní.
Konfitovaný bůček, posléze obalený v trojobalu a usmažený, s křehkým a svěžím celerovým salátem, je lahůdkou především pro milovníky masa. A v zimních měsících dodá i potřebnou energii. Jako dezert se budou podávat v pořadu Kluci v akci ze dne 19. 1. 2019 malé, dozlatova pečené buchtičky z kynutého těsta. Jsou obalované v ořechách a rozinkách marinovaných v rumu.
Kluci v akci jsou k vidění 19. 1. 2019 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize