2. ročník soutěže KU Young Chef 2019 ovládla talentovaná studentka. Pořad Kluci v akci 2. 11. 2019 připravil M. Froyda (Premiéra)
Cílem soutěže KU Young Chef je navázat na vzdělávací program Kulinářské umění, do kterého je k dnešnímu dni zapojeno 60 škol z celé ČR, 358 učitelů a 4 143 žáků, a začít talentovaným absolventům gastronomických a hotelových škol vytvářet příležitosti, které jim umožní nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.
14. září 2019 se v Praze odehrálo finále. Druhý ročník opět potvrdil, že soutěž pro mladé talentované studenty, která jim bude vytvářet příležitosti, a ve které se budou učit od zkušených šéfkuchařů, je cesta správným směrem, která dává smysl. Celkovým vítězem 2. ročníku soutěže se stala Kateřina Hubáčková ze SŠP z Uherského Hradiště. Druhé místo uhájil Hoan Truong Cong ze Střední školy gastronomie a služeb v Nové Pace. Filip Horák z Hotelové školy Poděbrady obstál na třetím místě.
A co nám kuchařská talentovaná omladina uvaří? Hoan Truong Cong připraví předkrm - červenou řepu s kozím sýrem, pomerančem a koprovým olejem. Katka Hubáčková představí v pořadu Kluci v akci ze dne 2. 11. 2019 hlavní chod, tedy telecí svíčkovou s restovanými houbami a pastyňákovým pyré. Filip Horák na závěr menu uvaří švestkový knedlík s blumou.
Cílem soutěže KU Young Chef je navázat na vzdělávací program Kulinářské umění, do kterého je k dnešnímu dni zapojeno 60 škol z celé ČR, 358 učitelů a 4 143 žáků, a začít talentovaným absolventům gastronomických a hotelových škol vytvářet příležitosti, které jim umožní nastartovat úspěšnou kariéru v gastronomii.
14. září 2019 se v Praze odehrálo finále. Druhý ročník opět potvrdil, že soutěž pro mladé talentované studenty, která jim bude vytvářet příležitosti, a ve které se budou učit od zkušených šéfkuchařů, je cesta správným směrem, která dává smysl. Celkovým vítězem 2. ročníku soutěže se stala Kateřina Hubáčková ze SŠP z Uherského Hradiště. Druhé místo uhájil Hoan Truong Cong ze Střední školy gastronomie a služeb v Nové Pace. Filip Horák z Hotelové školy Poděbrady obstál na třetím místě.
A co nám kuchařská talentovaná omladina uvaří? Hoan Truong Cong připraví předkrm - červenou řepu s kozím sýrem, pomerančem a koprovým olejem. Katka Hubáčková představí v pořadu Kluci v akci ze dne 2. 11. 2019 hlavní chod, tedy telecí svíčkovou s restovanými houbami a pastyňákovým pyré. Filip Horák na závěr menu uvaří švestkový knedlík s blumou.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 2. 11. 2019 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize