Kulinářské tipy, jak vařit v jarních měsících v pořadu Kluci v akci ze dne 2. 4. 2016.Letošní inspirace pro jarní vaření je vskutku přitažlivá. Přichází z Itálie. Jak dobře víme, Italům byl kromě jiného nadělen kulinářský talent. Vaří s ležérností a vesměs velmi jednoduše a výsledek je vždy výtečný.

V pořadu Kluci v akci ze dne 2. 4. 2016 připravíme si lahodné italské rizoto s hráškem a chřestem, glazovanou karotku s lískovými oříšky a křenovou panna cottou. Makronky jsou zlatou tečkou i výzvou pro všechny cukráře. Sladkost, která původně pochází z renesanční Itálie, našla věhlas nejprve ve Francii a dnes je sladkým hitem i u nás. Získali jsme recept, tak se o něj rádi podělíme.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 2. 4. 2016 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize
Tento článek také můžete