Z oceněných regionálních potravin v Královéhradeckém kraji si připravíme kombinaci uzeného a pošírovaného pstruha v másle a také uzený bůček pečený v medovině s kedlubnovým zelím a bramborovými pusinkami. Režie M. Froyda
(Premiéra)
Mezi silnými zdmi Josefovské pevnosti vaří Ondřej Slanina s Tomášem Poppem z vítězných regionálních potravin Královéhradeckého kraje. Opočenské rybářství zvítězilo s pstruhem připraveným jako vakuovaný filet uzený a naši kuchaři jej doplnili pošírovaným pstruhem v másle, květákovým pyré, marinovaným květákem a grilovaným květákem s libečkovým pestem.
Oceněná medovina z lipového medu od společnosti Pleva posloužila k pečení bůčkového copánku, vítězného produktu z Josefovské uzeniny. Výborná příloha je kedlubnové zelí a bramborové pusinky.