Vaříme v Kunčicích pod Ondřejníkem. Připravil M. Froyda
(Premiéra)
(Premiéra)
Pohádkové místo v Kunčicích pod Ondřejníkem nám poskytlo přírodní
kulisy pro natáčení s pěstiteli, chovateli a výrobci Moravskoslezského
kraje. I ranní mlha se s postavením filmařské techniky rozpustila a pro
vaření nám svítilo mezi vrchy podzimní sluníčko.
Ondřej vyzval svého
bývalého kolegu Michala Skalského, nyní šéfkuchaře v místním penzionu, k
sestavení a uvaření menu s oceněnými produkty značkou Regionální
potravina.
Čeká nás hedvábný celerový krém s křepelčím vajíčkem a
polévkovými nudlemi s libečkem a petrželkou paní Leony
Mikundové-Fešárové z Fajnapasty.
Dále kuřecí prso supreme plněné
špalíčkem jesenického horského sýru manželů Zahradníkových z Farmy u
Stromovouse.
Amarantové a další klíčky vypěstované panem Tomášem
Leciánem z firmy Micro Zelda doputovaly z Kroměříže a skvěle doplní
čočkový salát se zeleninou.