Vaříme z kapra, candáta a pstruha v pořadu Kluci v akci ze dne 21. 3. 2015.Vodní koryta řek, zurčící potoky, klidné hladiny rybníků či starostlivě opečovávané rybí sádky – to vše jsou místa, která skýtají zdroj sladkovodních ryb vhodných pro mnoho kulinářských úprav.

Po dlouhé době zařazují Filip s Ondřejem z pořadu Kluci v akci ze dne 21. 3. 2015 monotematické menu se sladkovodními rybami. Inspirovat vás budou kapřími karbanátky s variací z okurky a křenovou majonézou, pošírovaným závitkem z candáta v silné řeřichové omáčce s vařeným bramborem a petrželí a filátky ze pstruha v oříškové krustě s jemným hráškovým pyré, máslovou omáčkou s estragonem a pstruhovým kaviárem.
Vězte, že jeden pokrm je vábnější či chutnější než druhý.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 21. 3. 2015 od 18,25 hodin na ČT1!
Tento článek také můžete