Dnes si s Filipem a Ondřejem představíme vynikající recepty pro letní grilování (2015). Režie M. Froyda
S krásnými sluncem prohřátými dny začíná grilovací sezóna. Nakládání masa, příprava grilovacího zařízení a všeho kolem vyžadují pečlivost a fantazii. V mnoha domácnostech se z toho stává jakýsi rituál.
Pochoutky na gril připravují Filip s Ondřejem každý rok. Letošní se odehraje ve jménu zdravých, pestrých a šťavnatých jídel.
Lahůdkové menu nabídne jako předkrm cherry rajčátka pečená v alobalu s libečkovým pestem, parmskou šunkou a mozzarellou.
Hlavním chodem bude papilota plněná bramborami a karbanátkem s olomouckými tvarůžky.
Karamelizovaný chřest s jahodovým tvarohem hodování uzavře. Na závěr nás svými triky a koktejly potěší barman David Neumann.