Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat.Amerikánka. Příběh o holce, která přestala utíkat. Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do startu zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 13.10. 2024
Dnes má svátek Renáta
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Chytrá žena

Kluci v akci 24. 11. 2018

24. 11. 2018 | Televizní tipy
Charitativní díl, kdy můžete přispět i vy zasláním DMS na konto Mamma HELP. Pořad Kluci v akci ze dne 24. 11. 2018 připravil M. Froyda.

Každým rokem se tým pořadu Kluci v akci účastní charity a prostřednictvím pořadu a zasílaných DMS přispívá na finanční sbírku tam, kde je potřeba. Tentokrát bude téma dílu zaměřeno na jídelníček pro ženy, které prodělaly nádorové onemocnění prsu.

Pooperační rekonvalescence a období po chemoterapii je pro ženy dalším nelehkým obdobím, kdy se potýkají s nechutenstvím, nevolností, zkresleným vnímáním chuti.

Kluci v akciStrava by měla být velmi kvalitní, nutričně pestrá a bohatá na bílkoviny a především taková, aby ženám chutnala a neubývaly na váze. Pozitivní je, že lze jíst vše.

Spolu s klientkami Mamma HELP si uvaříme v pořadu Kluci v akci ze dne 24. 11. 2018 mrkvovou polévku se smetanou, králíka na cibuli, česneku, jablkách a bílém víně s bramborovo-bylinkovými pusinkami a tvarohový dezert s borůvkovým coulis a mandlovo-sušenkovou drobenkou.

Projekt Holky, už mi zase chutná, je poselstvím téměř pro sedm tisíc pacientek, které se v tuto chvíli léčí a my máme možnost prostřednictvím České televize alespoň minimem přispět na věci potřebné pro Mamma HELP – neziskovou organizaci a sdružení pacientek s rakovinou prsu.

Pořad Kluci v akci 24. 11. 2018 můžete sledovat 24. 11. 2018 od 18,25 hodin na ČT1!


Zdroj, foto: Česká televize


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Stříbrňáky