Kulinářské cesty po regionech. Pořad Kluci v akci ze dne 26. 9. 2020 připravil M. Froyda (Premiéra)
Podzimní kulinářské díly pořadu Kluci v akci ze dne 26. 9. 2020 nás zavedou do všech regionů Česka. Pěstitelé, chovatelé, hospodáři a farmáři mohou každoročně přihlásit své výpěstky a potravinářské produkty do soutěže projektu Regionální potravina.
Podzimní kulinářské díly pořadu Kluci v akci ze dne 26. 9. 2020 nás zavedou do všech regionů Česka. Pěstitelé, chovatelé, hospodáři a farmáři mohou každoročně přihlásit své výpěstky a potravinářské produkty do soutěže projektu Regionální potravina.
Nahlédneme do příběhů těch, kteří svůj život zasvětili poctivé práci a jsou hrdí na to, že v naší zemi dokážou vypěstovat, vyrobit a nabídnout suroviny, potraviny či hotové výrobky špičkové kvality s důrazem na svůj region. První návštěva se odehraje na hospodářství Jakuba Erlera, který získal ocenění za domácí hovězí vývar. A kde je původ receptury silného taženého vývaru z hovězích kostí a masa? Přece u maminky!
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 26. 9. 2020 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize