Pavel Býček hned po maturitě odcestoval z Frenštátu pod Radhoštěm do Londýna, kde se po čtyři roky učil kulinářským technikám a náročnému provozu restaurace. Vášeň pro obor a s ní spojená profesionalita ho zavedla k Romanovi Paulusovi, nestorovi vyhlášené restaurace hotelu Alcron, která se může pochlubit mezinárodním oceněním – michelinskou hvězdou.
A právě tady, pod taktovkou Romana Pauluse, vede Pavel Býček už několik let tým kuchařů.
Pro diváky České televize připravil pro pořad Kluci v akci ze dne 3. 3. 2018 výtečné menu – polévku z topinamburu, kroupové rizoto s houbami a panna cottu z podmáslí s hruškovým ragú a slivovicí.
Pořad Kluci v akci lze sledovat 3. 3. 2018 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize