Tipy na moderní pokrmy pro velikonoční pohoštění od Filipa a Ondřeje nám určitě přijdou vhod. Jejich základem jsou oblíbené suroviny – pstruh, brambory, olomoucké tvarůžky a králík. Jaké menu z nich vytvořila známá kuchařská dvojice?
Pstruh vařený zastudena s frisée salátkem v hořčičném dresinku z medové hořčice a kopru se hodí jako svěží předkrm. Jemnou bramborovou espumu s křepelčími vajíčky chuťově zpestří peprná řeřicha a olomoucký tvarůžek. Hlavní pokrm v pořadu Kluci v akci ze dne 31. 3. 2018 určitě přiláká všechny, kteří ocení chutné a výživné bílé maso v podobě konfitu z králíka s petrželovou nádivkou.
Pořad Kluci v akci můžete sledovat 31. 3. 2018 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize