Všichni milovníci masa si tentokrát přijdou v pořadu Kluci v akci ze dne 31.5. 2014 na své. Vařit se bude na farmě v Soběsukách, malé vísce v Pošumaví. Na rozsáhlých pastvinách zde můžete celoročně vidět pasoucí se urostlá stáda hovězího dobytka Aberdeen-Angus.

Dobytek, o nějž je dobře postaráno, přináší i dobré maso. Pokud se maso nechá správně vyzrát, je z něj radost vařit, je radost si na něm pochutnat.
Manželé Jana s Vaškem Silovských z pořadu Kluci v akci ze dne 31.5. 2014 vyznávají filozofii „slow food“, což znamená, že se v jejich restauraci vaří z lokálních surovin. Na talíř přijde to, co se zde vypěstovalo a vyrostlo. Pochutnáme si s nimi na farmářském tataráku, výtečném osso buco na švestkách a červeném víně a hovězích žebrech pečených na kořenové zelenině a pivu.
Kluci v akci můžete sledovat 31.5. 2014 od 18,25 hodin na ČT1!
Zdroj, foto: Česká televize